Uspet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar salı günü otobüsle bandırmaya gelirken otobüs yakıt almak için uspete girdi. Daha öncede ordan aldıklarına şahit olmuştum ancak bu kadar fiyat farkı çok geldi. 3.53'ten aldı otobüs mazotu :D 4.30'dan satılan mazotu bunlar nasıl bu kadar ucuza verebiliyorlar merak ettim valla :D Kaçak mazot olma ihtimalide yok. Bilen varmı neden bu kadar ucuz :)

son zamdan önce yalova yolundaki opette euro diesel 3.20 yazıyordu bende anlamıyorum aynı şekilde bursa bodrum arası bir çok yerde 3.20 3.30 3.40 gördüm ben 4 tlye almıştım litresini nasıl oluyor bir türlü bulamadım:D

pahalıdır vardır hikmeti ucuzdur vardır bi illeti herşeyin pahalısı iyidir demiyorum ama mazotta benzinde fark ediyor bi hilesi vardır bence

Kaçaktır büyük ihtimal....

Bu benim de dikkatimi çekmişti.Bir arkadaşın şöyle bir yorumu olmuştu:

Kırsal kesimde özellikle de şehirler arası yollarda satışı düşük benzin istasyonları kota doldurmak için kar oranlarını düşürüp düşük fiyata veriyorlar.Her markanın denetim mekanizması var fakat hepsinin ki sıkıdeğil o yüzden kaçak mazotla da karıştırabiliyor bazıları bu sayede fiyatı düşüürebiliyorlar.

demişti.

ya dandik mazot olsa kamil koç gibi metro gibi firmaların 1 tirilyonluk arabalarına mazot alacaklarını sanmıyorum :) tamam metronun sahibi sabıkalı adam ama tırcılarda alıyordu yani. hatta benzinlikte su deposu gibi birşey vardı üzerinde euro 4 ve euro 5 motorlu otobüsler içinmiş. Pompacı eleman söylemişti....

10 nuumaradır o 10 numara :D

Kamil koçta metro daki aralaarın çoğu şahıs arabası sadece firma logosu var.O yüzden şöförün tercihine kalmış motora ne koyacağı :)

kısaca kaçak mazot bulunur mu demek isteniyor acaba...

Kaçak mazot terör ögütüne para kazandırır arkadaşlar.Etanolle yapılan mazotların çoğu içinde aynı şy geçerli.

Geri