........ürgüp-göreme Buluşmasi.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR 27 NİSANDA ÜRGÜPTE BULUŞUYORUZ VE HERKESİ BEKLİYORUZ...( yÖNETİM LÜTFEN KIZMAYIN:p ).. YİĞİT ARKDAŞIMIZ UYGUN ÜCRETLİ OTEL KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK HEPİMİZE..

GELECEK ÜYELERİMİZİ BEN BURAYA DEVAMLI İŞLEYECEĞİM... FAKAT LÜTFEN GELİYORUM DİYİPTE GELMEMEZLİK YAPMAYINIZ..

UZAK YERDEN GELECEK ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YİĞİT50 ARKDAŞIMIZ AKRABASINDAN RİCA ETTİ VE 25 YTL YE 3 YILDIZLI OTELLE ANLAŞTI. (www.hotelarkadas.com.tr

webbe
gökhan_55
ugurcu
yiğit50
adves
sarı şeker
bacardir68
bebişim68
AxarayLiaLp
astrammm
Talazan
ambassador
eses38
opelasığı
kurtbeyi
cevatgüngör
buraqh

NOT: GELECEK ARKADAŞLAR PM ATIP BİLGİ VERİRLERSE SEVİNİRİM.

Gökhan benim gelip gelmeyeceğim daha kesinleşmedi, iş durumunu ayarlayabilirsem gelip pastamı şahsen senden isteyeceğim :D :D :D

bende nevşehirde olmaya çalışacağım. ev sahbi olarak inşallah... devamsızlık durumunu ayarlamam lazım tam kesin deil

hadi arkadaşlar kararlar verildi mi???

Abi iyi eğlenceler ama Avanosada gidin bi çanak çömlek nasıl yapılır bir bakın derim ben sonrada kızılırmağın kıyısında çay bahçesinde çay için:) ama çanak yapımını gerçekten görün derim ;) ve hatta rica edip yapın derim keşke geçen hafta falan olsaydı ber ordaydım gezdirirdim siziya kısmet ben geldim siz buluşcaksınız:( ama dediğim gibi aklıma geldikçe yazarım size :good: zaten ürgüp 5-10dak. gezmiş olrusunuz;)

güncel..

kimse gelmeyecek galiba

Geri