ufak cam zedelenmeleri..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06 HK 256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bulunduğum bölgede yollar yeni yapıldığı için, yollar mucurlu ve arabalardan taşlar sıçrıyo, kiminin camı kırılıyo kiminin çatlıyo, benim camada geçen 4-5 taş sıçradı, camda ufak ufak girinti kazıntılar oldu, cam temizken belli olmuyor ancak cam tozlandığı zaman girintileri silecek temizleyemiyor, belli oluyo rahatsızlık veriyo, acaba buraların doldurulması gibi bir durum var mı?

Camlardaki cizikler ve darbeler yok edilemez....kötü tarafi yagmurlu gecelerde karsi taraftan gelen arac isikllari bu cizik ve darbe izlerinde gözleri almasi...
sigorta üzeri yenileyebilirsen yenile....

kasko yok, sigortadan yaptırma gibi bir durum var mı?

benim bildigim sigorta karşılamiyor..

bende öyle biliyorum ama belki yanlış biliyordurum dedim selim abi sigortadan yaptır deyince.

Kasko demek istedim.... özür dilerim...ama tasi firlatan bir aracin plakasi ile sigortaya bildirilince Almanyada karsi tarafin yani hasari yapan kisinin trafik sigortasi da öder...sonucta bu sigortalar uluslararasi olunca karsilama ayni sekilde olmali..

üsdat ankara-demetevler de bir oto cam tamir servisi var orayla bir görüşmeni tavsiye ederim büyük ihtimalle bu sorunla ilgili bir çözümleri vardır.

şuan ankarada değilim, 3-4 ayda gelemem muhtemelen, tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşsınlar...

Geri