S
selocan77
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizce İstanbula yapılacak 3. köprünün adı ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu bahsettiğiniz yapıdaki şahsiyetler şeytanın temsilcileri, e şeytanın yaradılış sebebini bilipte bu tarz düdüklere kızmak da olmaz ALLAH namuslu dürüst insanları bu gibi asalaklarla sınıyor demek ki ,beni tek üzense ne hikmetsesırat köprüsü olsun . hainler ,yetim hakkı yiyenler, hortumcular, devleti babasının dükkanı gibi kullananlar , pırlantadan vergi almayan zihniyetler burdan geçerken belki azda olsa vicdani muhasebe yaparlarda yanlış yoldan dönerler.
forum arkadaşların için cahil demek ( cehaletinizi gösterir) yakışır kalmamış buranın bir araba forumu olduğunu bilmeyen yoktur konularımızın ağırlık olarak araba olması lazım ama bu tür konularda olması lazım lazımdaa konuya cevaplarımız siyasi veya hakaret içermemeli bu ülkenin neredeyse yarısının oyları ile secilmiş kişilere halkımız sectiği için saygı göstermek lazım evet arkadaşların dedikleri doğru olabailir ki bende doğru buluyorum ama onlar orda kendi adına değil oy vermiş halkı temsil ettikleri için daha doğru yorumlarda bulunmak lazımBöyle bi konuyu açmak hatta altına yorum yapmak bile cehaletinizi gösterir tebrikler.Allah kimseyi böyle cahil bırakmasın.Bence Allah gazete küpürlerinden buralarda politika yapanları doğru yola getirsin.Daha ne diyim ki....Ha bu arada illa köprü ismi olsun istiyosanız bi kaç örnek veriyim,-Osmanlı Köprüsü,-Yavuz Sultan Selim Köprüsü,-Avrasya Köprüsü,-Mimar Sinan Köprüsü,
Böyle bi konuyu açmak hatta altına yorum yapmak bile cehaletinizi gösterir tebrikler.Allah kimseyi böyle cahil bırakmasın.Bence Allah gazete küpürlerinden buralarda politika yapanları doğru yola getirsin.Daha ne diyim ki....Ha bu arada illa köprü ismi olsun istiyosanız bi kaç örnek veriyim,-Osmanlı Köprüsü,-Yavuz Sultan Selim Köprüsü,-Avrasya Köprüsü,-Mimar Sinan Köprüsü,