Ücretsiz Facebook

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar facebook a cep telefonundan ücretsiz giriliyormu?Ya da internete?

abi bildiğim kadarıyla telefonunda ücretsiz internet ya da tarifende facebook,twitter gibi sitelere ücretsiz erişimin yoksa girilmiyor.

eskiden 0.facebook.com diye bir şey vardı giriliyordu ama artık kalktı internet paketi alırsanız mantıklı bi fiyata girebilirsiniz yoksa normalde çok kontör gidiyor

eskiden 0.facebook.com diye bir şey vardı giriliyordu ama artık kalktı internet paketi alırsanız mantıklı bi fiyata girebilirsiniz yoksa normalde çok kontör gidiyor

Bugün gittiğim bir resmi dairede mdürü beklerken canım sıkıldı ve facebook açayım dedim.Gelen uyarı mesajı ile gözlerim fal taşı gibi açıldı.O yüzden bunu merak ettim zaten :)

Bugün gittiğim bir resmi dairede mdürü beklerken canım sıkıldı ve facebook açayım dedim.Gelen uyarı mesajı ile gözlerim fal taşı gibi açıldı.O yüzden bunu merak ettim zaten :)

ilk ve son girişin olmuş yani abi :D

burdan sorumu sorayım bende:D
yeni telefon aldım, androidli vs.
en uygun turkcell tarifesi net'li hangisi? Çok konuşmam çok mesajlaşmam... Net olsun yeter... :D nefes alsın yeter gibi oldu :D

GSM şirketlerinin cepten internetleri neden bu kadar pahalı anlayabilmiş değilim. Avea Jet'im var, ayda 4 GB 29 TL. Aynı Avea cepten internet için ise 100 MB'ye 9 TL diyor. Aynı şebekeyi kullanmıyor mu bu iki alet?

turkcell aylık 3-4 tl ye 250 mb facebook paketi veriyor bende o var.

2-3 ay önce avea da faturasız hat kullananların faturalıya gecmek ve 12 ay taahhüt vermek şartıyla güzel bir kampanyası oldu ona gectim şu anda en uygunu o sanırım

500 dk Heryöne Konuşma
Sınırsız internet 1 GB kullanımdan sonra 128 kpbs yada 64 kpbs gibi bir hıza düşüyor.
5000 heryöne mesaj

Faturam 21.50 TL geliyor. Fakat şu anda bu tarife kapalı.

2-3 ay önce avea da faturasız hat kullananların faturalıya gecmek ve 12 ay taahhüt vermek şartıyla güzel bir kampanyası oldu ona gectim şu anda en uygunu o sanırım

500 dk Heryöne Konuşma
Sınırsız internet 1 GB kullanımdan sonra 128 kpbs yada 64 kpbs gibi bir hıza düşüyor.
5000 heryöne mesaj

Faturam 21.50 TL geliyor. Fakat şu anda bu tarife kapalı.

Bu iyiymiş ya :)

Geri