Twinport motor sesi

BeşikTaş

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra g 1.6 classic twinport ların motoru neden sesli çalışır?

Nasıl bir ses, bu genellemeyi ilk kez duyuyorum.

Kayınpederimde 1.4 olanından var, araç oldukça sessiz çalışıyor, performansı da oldukça iyi.

ya bi kaç kişiden daha duymuştum ve kendi aracımında sesi dizelden farksız, çekişi gidişi mükemmel ama sesi biraz fazla çıkıyo ve içeride gelio. her twinportta olmasa bile nasıl yani kullanıma göre mi acaba, hep müzik açıyorum ses duymamak için, ses gürültüsünü birazda olsa düşürme şansımız yokmudur

Araçta açık tip hava filtresi var mı? Hava filtre kutusunun üzerinde dpo havalandırma valfi vardı kutu sökülünce yada yerine takılmamışsa bir nedenden sökülüp şaseye değer şaseye değimnce onun hafif tıktıkı davul gibi aracın içinde ses yapar. Başıma gelmişti.

Yeni değiştirdim hava filtresini falan ses devam ediyo bilmiyorum neyden oluyo ama tıkırtıda var dediğin gibi sesin zaten çıkmasına o sebebiyet veriyo sanırım

hirdo sübap iticileri yapiyordur kanallari tikali ise bir ikisinin veya yag kalin geliyordur

ustaya sormuştum gayet normal sesi flan demişti kullandı falan ama dier astralara göre çok çıkıyo ya valla 2000 model bi astradan bile ses çıkmıyo 2006 model astradan bu kadar ses çıkması ilginç.s çekişi flan mükemmel maşallahı war hiç bi sıkıntı yok

son susturucuya bakın birde. bizim astrada biraz sesli çalışıyordu özellikle birden gaza asılıp deviri yükseltince diğer astralara göre bariz biraz fazla çıkıyordu sesi. son susturucan kaynaklıydı...

bende ilk aldığımda şaşırmıştım. twinport motorun azizliği diyebiliriz sanırım.biraz motordan biraz zincirden derken xep motorlu astralara göre biraz daha fazla kükrüyor.

Geri