Turkcell'den 5 tarifede yalnızca 5 TL ek ödemeyle akıllı telefon sahibi olma fırsatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yazlıkda 200 metre uzakdaki arkadaşımla cepden konuşurdum yazları gittikmi 2 sene önce aselsanın prm telsizlerinden aldık en azından ordan biraz kar ettik sabaha kadar geyik yapıyoruz yazları gittikmi :D bedeve.. valla denizden bile çekiyor yaklaşık eve 1 km uzakda deniz :D
:D tabii ya bedava iyidir , para falan mühim değil, hizmet alırsın doğal olarak bedelini ödersin; sorun burada yapılan üçkağıtçılık ,insanları resmen enayi yerine koyuyorlar ben avukatlarına da dedim siz mesleğinizi icra ederken hiç üzülmüyor musunuz,içiniz hiç sızlamıyor mu diye kadın kem küm etti :D büyü,oku koca avukat ol sonra vatandaşı yolmaya yönelik sözleşmeler düzenle,düzenleyenleri savun milletin ocağına incir ağacı dik :D ...üstelik göz göre göre ...bu işe acil devletin el atması ve birilerine haddini bildirmesi,burası sizin babanızın çiftliği değil adam olun demesi gerekir neyse bu topik sayesinde
biraz stresimi attım az daha yazarsam küfürlü şeyler çıkacak klavyemden :kop:

Aynen :)

Mıknatıslı kılıfın var değil mi? Telefonu kılıfın üstüne veya içine koyduğunda otomatik kilitliyor kendini :)

aaa içinden çıkan kılıf mıknatıslı mı? :D yani tuş kilidi yapmadan koysam da bişey olmaz mı?:D ekranın gittiğini gördümde bu açıdan bakmamıştım:D

Geri