Turkcell'den 5 tarifede yalnızca 5 TL ek ödemeyle akıllı telefon sahibi olma fırsatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
http://www.turkcellmedya.com/basin_bultenleri.php?bulten_id=774
tukcell de telde kampanya var 16 nisan son sanırım. en az 1 yıldır kamu 44 tl lik tarife kullanan arkadaşların işine çok yarayacağını düşündüğüm kampanyayı haber vermek istedim.
Bende yarın Samsung Trevi S3353 almak için gideceğim tabi kalmışsa.
24x5=120 tl ve ilk fatura yaklaşık 30 tl daha fazla geliyormuş.
toplam maliyeti 150 tl , telefonun piyasa fiyatı 300 civarında.sürekli nette işi olanların işine çok yarayacağını düşünüyorum.

bizim 30 tllik kampüs paketini katmamışlar:(

Kampanyayı kabul edince 24 ay lık sözleşmeye imza atılıyor. Bu ara rekabet ortamı çok kızıştı. yarın öbürgün daha ucuz tarifelere geçmene mani olabilir.

Kampanyayı kabul edince 24 ay lık sözleşmeye imza atılıyor. Bu ara rekabet ortamı çok kızıştı. yarın öbürgün daha ucuz tarifelere geçmene mani olabilir.
bana da böyle bir kampanyadan kıcı kırık nokia E63 ün 2000 TL ye mal olmasını sağlamıştı sevgili TURKCELL, sözleşmeyi dikkatli okuyun çok üçkağıtlar var,tamamen tüketiciyi aldatmaya yönelik düzenler kurmuşlar bunlar ney kısaca söyleyeyim ben gittim internet paketi satın aldım yanında sözde cihaz hediye 1996 senesinden beri kullandığım faturalı hattımı ki ben gold üye statüsündeydim her kampanyadan,her gelişmeden özel olarak haberdar edlilirdim vs ,iki faturasını geç ödedim diye sözleşmedeki bir maddeden dolayı HİÇ HABER VERMEDEN geç ödemeyi cayma farzedip tüm paket parasını benden peşin istediler,ayrıca uyanıklar peşin ödememi istedikleri paketin de haklarından da yararlanamayacağımı söylediler neydi bunlar internet,bilmem kaç mesaj ve haftanın 2 günü bedava konuşma,ZATEN AMAÇLARI DA OYMUŞ kandırmak,( oysa önceki yakın geçmişte 4-5 ayda yurt dısı konusmaya 5500 TL para ödemiştim gık çıkarmadan,adamlar haklı konusursan ödersin dedik ) ben de kabul etmedim iş inada bindi borç katladı da katladı neyse yapılandırın dedim tamam dediler 4 eşit taksitte ve baya yüklü faizle ödeyeceksin dediler kabul ettim 4.taksit esnasında hastanedeydim telefon açtım temsilcilerine cuma günü yani 2 gün gecikmeyle ödeyeyim sorun olur mu dedim evet yapılandırma bozulur aynı borç tahakkuk eder dediler nitekim öyle oldu ödediğim 700 küsür de boşa gitti bir de bu zaman zarfında borcu ödenmemiş sayıp yüklü bir faiz daha yolladılar vs.vs yani utanmadan haklarımı çaldılar ben ne yaptım 6 senedir kullandığım evde her odada ikisi en büyük biri ortanca paket 3 digitürk vardı anında iptal ettirdim,hattımı şimdi açacaklar vodafona geçeceğim zaten onlara küfürlü mail de atmıştım hırsım hala geçmedi ş..sizlere...

t10 kontratlı alsaydım şimdi 32 tl ye 600 dk heryöne ve 3000 sms + 100 mb internetim olmayacaktı kontratları çok karışık ve mlleti öpmeye yönelik :)

ben avea dan blackberry bold 9780 aldım. kamu hattım vardı bu telefonla birlikte ayda 100 liraya fiksledim 24 ay taahhütle:) sınırsız internet ve blackberry uygulamalarıda cabası:) bence aldığınız telefona değmeli.. ben bu blackberry i 2sene rahat kullanırım o yüzden sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum:)

elimde olsa walkie talkie kullanırım bedava.. turkcell kadar pahalısı varmı.

almayın kardeşim ödediğiniz paradan ziyade ahmak yerine koymaları üzücü ,ülkede herşeyde olduğu gibi bunların hizmetinde de vatandaşı kaz gibi yolmak prensip edilmiş başka bir ülkede yapsınlar da görelim adamın aklını alırlar ama burası TÜRKİYE değil mi milyonlarca şikayet davaları varmış ben konuştum tüketici hakları ile ama ortada işe el atan bir tane devlet büyüğü yok taraf ve bertaraf meselesi sanırım :D

http://www.tuketicihaklari.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=56

almayın kardeşim ödediğiniz paradan ziyade ahmak yerine koymaları üzücü ,ülkede herşeyde olduğu gibi bunların hizmetinde de vatandaşı kaz gibi yolmak prensip edilmiş başka bir ülkede yapsınlar da görelim adamın aklını alırlar ama burası TÜRKİYE değil mi milyonlarca şikayet davaları varmış ben konuştum tüketici hakları ile ama ortada işe el atan bir tane devlet büyüğü yok taraf ve bertaraf meselesi sanırım :D

http://www.tuketicihaklari.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=56

ben yazlıkda 200 metre uzakdaki arkadaşımla cepden konuşurdum yazları gittikmi 2 sene önce aselsanın prm telsizlerinden aldık en azından ordan biraz kar ettik sabaha kadar geyik yapıyoruz yazları gittikmi :D bedeve.. valla denizden bile çekiyor yaklaşık eve 1 km uzakda deniz :D

Geri