turkcell fatura kazıgı avea kazıgı

Geçmiş olsun hocam gerekli itirazları mutlaka yapın düzelme ihtimali var...
Turkcell biraz tuzlu ama en kalitelisi... Bir çok köyde çekmiyor Afyon'da Avea ve Vodafone... Ama Turkcell en kuytu köşe de bile çekiyor...
Hepsi 300 Tarifesindeyim ben , 300 dk konuşma, 300 sms, 300 mb internet... Yetiyor da... 29 TL...
otomatik özelliği de var... her hangi biri aşarsa 100 dk, 100 sms veya 100 mb ekleniyor 5 TL ekstraya... bazen konuşmam geçiyor, 34 TL gibi bir şey ödüyorum...

Hayat cehenneme döner Aveayla aveayla aveaylaaaaaa

Avea dese bana komple dünyayı bedavaya ara üstüne para vereceğim milyarlar vereceğim yinede kullanmak istemem. Hatırlarsanız heryöne bedava tarifesi vardı. İşin altından kalkamadılar milleti mağdur ettiler. Ondan beri avea ya bulaşmam.
Vodafone candır. Her ay sabit öderim hatta bi ara fazla ödedim tarifenin bitmesine %80 var mesajı gelmedi % 100 bitti mesajı da geç geldi aradım itiraz ettim bir sonraki faturamdan meblayı düştüler.

avea'ya laf yok lütfen. adamların ekmeğini yiyeceğiz.

turkcell den vodafona geçtim çok da memnunum,adiler bana 15 yıllık hattımı taşıttırdılar o derece kzıdırdılar yani :D

Bunun iki kere kıyısından döndüm ama bu gidişle bende de sonuç aynı olacak gibi. Orjinal Turkcell hattı 1997 vey 98'den kalma :)

Avea'ya hiç başlamayayım :) Bir kere üst yönetimine bir proje yaptık, bir kere de TTnet Mobil ile bir tecrübemiz oldu. Yanına yaklaşmıyorum artık :)

Avea müşteri hizmetleri en zayıf operatörlerden birisi. Birkaç sene evvel 500 mb lik sabit ödemeli faturalı mobil internet aldım resmen "patladı gitti" :D. Eski model diye ttnet ilgilenmiyor, Avea kota artırımı için bir kaç kere girişimde bulundu ama halen limit aynı. Her yerde adam gibi çekmediği için kotası çabucak doluyor, bu durumda da fatura şişiyor, sabit faturayı ancak hiç kullanmadığım zamanlarda ödüyorum, şiddetle tavsiye ederim :).

Valla turkcell hat kullanıyorum yaklaşık 13 yıldır falan... hiçte değiştirmeyi düşünmedim. hatta bazı aylar paketlerimi aşıyordum fazla ödüyordum geçen ilk defa arayıp zaten fazla ödüyorsunuz aşıma girmemeniz için paketinizde şu güncellemeler yapılabilir dedi.. o kadar hoşuma gitti bu hizmet o kadar :)

Geri