temmuz ayında turkcell den baska bı fırmaya gecıs yaptım son faturamıda yatırdım gectım.
bıraz once turkcellden benı aradılar ve 327 tl borcum oldugunu soyledıler kan beynıme cıktı nedenıde ınternet aşımı varmıs 100 tl o tutuyomus kı benım paketımde 2gb ınternetım vardı neymıs ben sınırsız ınternet paketı almısım 100 tl ye sonra taaht bedelı varmıs 80 lıra cıkıs bedelı o ayın faturası 327 tl
sız dedım benımle dalgamı gecıyosunuz 99 lıra ne ınternet paketı benım zaten ınternetım vardı ee gecıs yaptıgınızdan goremıyoruz bı numara verdı onu arıcakmısım ıtıraz etcekmısm yoksa takıpe gırcekmıs faturam turkcellde calısan arkdsım var onu aradım bı bakcak ona gore ıtırazımı yapcam sacmalıga bakarmısınız
gectıgım hatta avea oda bana bu ay 250 lıra fatura gecırdı o apayrı zaten ondada msj paketı almak ıcın msj attım arkdan bı msj geldı ıste bılgılerıneze ulasılması ıcın evet yazın yazdım gondrdım basladım msjlasmaya bı fatura 250 lıra sebep ee mesaj atmıssınız 210 tl lık kardesım dıyorum msj paketı aldım yoo almamıssınız dedım dalgamı gecıyosunuz ya sız neymıs o evet msjı yenı abonelere gonderılıyomus bnm msj paketım yokmus tanımlanmamıs ya dedım msjı attım msj paketı ıcın dırekt arkasından bu geldı ee denk gelmıs dedıler ıtıraz ettım yok hattım kapandı odemek zorunda kaldım zor zar ustunede turkcell...
turkcell dekı arkdsımınıda dedıgı olum dıye 30 40 tl dıyolar mılletı kazıklıyolar ben bıle dıyo tl lı hatta doncem...
sızde magdur olmayın kontrol edın arada faturanızı sorun az paralar degıl sınırden fıttırcam sımdı karsıdakı kadın olmasa kufretcektım zaten...