tüp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozan_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozan_07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 model vectra comfort sahibiyim.brc tüp taktırmayı düşünüyorum.sizin önerebileceğiniz markalar veya tavsiyelerinizi bekliyorum.

walla bendede aynı araçtan var BRC den başka taktırmayın diyorlar. atiker falanda taktıranlar var ama arıza lambası falan ykıyormuş sorun çıkartıyormuş, brc taktıracas heralde. bu gidişle.

bende de BRC takılı. diğerlerini bilmem ama BRC yi kesinlikle öneririm. yine taktırsam yine aynısını taktırırım.

yahu tamamda atikerle brc arasında 500tl fark var düşünmüyor deil insan hangisi die birde muayne var üzerine oh babam oh

brc iyidir ama montaj önemli 2a mühendislik garantisindeki biyere yaptır o5 00 liralık fiyat sana öyle seyler çıkartırkı ilerde sanayiyegidip gelmekten illellah dersin bunuda unatma brc tak

Brc nin çalışırken çıtçıt diye ses çıkardığını söylüyorlar. Eğer aracını satmak gibi bir niyetin yoksa Lovato sistemini öneririm. Daha önceki konularda detaylı bilgiler yazılmıştı bu konularda, onlardan da fikir alabilirsin.

Ahmet Altınçubuk

peki arkadaşlar tüpü ankarada taktırmayı düşünoyorum.bildiğiniz üzere işçilik marka kadar önemli.tavsiye edeceğiniz servisler veye ustalar varmı

geçen hafta sonu landirenzo taktırdım ve uzun yola çıktım gayet memnunum tüpte 210 gördüm banamısın demedi tavsiye ederim.

hea ben atiker taktırmaya karar verdim brc ve atiker takan 3-4 servis ile görüştüm opel de atikerdede brc dede problem yaşamadıklarını sorunsuz kullanabileceğimi söylediler.

bu durumda 560 tl neden fazla para vereyim. atiker taktıracağım

ufak bir sorun var nerde taktıracağız sağlam prof. bir servis lazım.

Geri