tum astracaılar ortak problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fellatore

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h lerde her motor calıştıktan sonra harekete gecip de 15-20 km hıza gelene kadar GAZ PEDALINDA da VURUNTU seklinde, sanki pedal bir yay a baglıymıs da o bosanıp pedalı yukarıya dogru ittiriyormuş gibi, yansıyan bir takırtı sesi tek sefere mahsus olmak uzere hissediliyor.harekete gectikten sonraki dur kalklarda motor stop ettirilip tekrar calıştırılmadıgı surece hissedilmiyor ve de tekrarlamıyor

ben servise sordum: ABS ve de ESP sistemleri devreye gecerken bu sesi cıkarıyor gibi atmasyon bir cevap verdiler.

sesin nedenini bilen bulan varsa paylaşınız

Ustalara özellikle duyrulur...

yok mudur anlayan bu işten...
servislerin cevaplayamadıgı kadar var herhal de

yok mudur anlayan bu işten...
servislerin cevaplayamadıgı kadar var herhal de
bu işten anlayan olmazmı ben varım tabii gaz pedalı telsiz yani elektronik sistem ondan yapıyorr sadece ilk çalıştrmada yapar bilgi alışverişinden kaynaklanıyor düzene girene kadar vw lerde daha çok yapar eğerki bilgi yetersizse daha çok bilgi verebilirim bu konuda ok

bu işten anlayan olmazmı ben varım tabii gaz pedalı telsiz yani elektronik sistem ondan yapıyorr sadece ilk çalıştrmada yapar bilgi alışverişinden kaynaklanıyor düzene girene kadar vw lerde daha çok yapar eğerki bilgi yetersizse daha çok bilgi verebilirim bu konuda ok
iyiki varsınnnn.tşkler

Ustam Pekİ Yerİnde Duran Aracta Yapmiyor Da Hareket Eden Aracta Ne Dİye Yapiyor
İkİ Dakka Bekledİgİm Zaman Yapmiyor
İkİ Adim Gİttİgİm De Yapyor
Ama Ariza Olmadigini Bİlek İyİ ( Sayen De )
Bİr De Ne Dİye Tum Astralarda Yapmiyor Onu Aciklarsan
Sorunun Cozumunu De Verİrsen Cok Daha Makbule Gececek

esp olduğu için hareket esnasında yapar. mantıksal olarak.

esp olduğu için hareket esnasında yapar. mantıksal olarak.
:hıh:
ESP si olmayan astralar da yapmaması lazım mantıken
ESP si olmayan asra h kullanıcılarından bu sorundan muzdarip olanınız var ise acil sesinizi duyurunuz ki biz de ESP midir degilmidir anlayalım
ustelik gaz pedalının elektronik sistemleri sedece ESP li araclarda degil tum astra h lerde var galiba...

:help: :help: :help:
B İ L G İ !!!!!
lazım ustam...:sorry:

TANSU USTAM
BİLGİ DEDİK DE CEVAP VERMEDİN
Bİ EL ATIVER DE KAFALARI KURCALAYAN SU SORUNU DA HALLEDELİM SAYENDE:help:

Son düzenleme:
TANSU USTAM
BİLGİ DEDİK DE CEVAP VERMEDİN
Bİ EL ATIVER DE KAFALARI KURCALAYAN SU SORUNU DA HALLEDELİM SAYENDE:help:

Geri