Triger seti hakkinda! Yardim bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreomega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreomega

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, aracım 2000 model omega, aracı aldığımda 203.000 km de idi. eski sahibi tüm bakımlarını yaptırdığını trigeride değiştirdiğini söyledi. aracın gittiği servisi aradım. tüm bakımların yapıldıgını fakat, trigerden emin olmadığını söyledi. bu nedenle triger seti konusunda tedirginim, trigerin değişip değişmediğini anlamanın bir yolu var mı ? teşekkürler

kesinlikle yok. söktüğün zaman kıvırdığında belki çatlaklardan falan bir yorum yapılabilir ama 150 tl gibi bir işçilik verip sadece anlamak için söktürüp taktırmak saçma olur. yarın öbürgün değişeceğinde yine aynı işçiliği vereceksin. en güzeli söküp yenisini takmak. en azından 4 sene için rahat olur.

aklınızda soru işareti kalacağına değiştirin gitsin :)

Yeri gelmişken sorayım.Ben geçen sene yetkili serviste triger setini devirdaim pompasıyla birlikte değiştirttim.Servis 4 sene yerine 2 sene sonra değişmesi gerektiğini söyledi.Neden ilk olarak 4 yıl/60 bin km de sonraları 2yıl/60 bin oluyor onu anlamadım.

parçalarıopserden alıpyetkili serviste taktırabilirsiniz... opserde orjinal set oldukça ucuz... aracınızada 3 yaş indirimi ile 80 90 arası işçilik alırlar .. sanayiden ucuza gelir...kendim yaptırdım:)

Geri