triger kayisi ve bakim yaptirdim

elegancee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ankarada ostimdeki opanda triger kayisini degistirmeye ve bakimini yaptirmaya gittim aracim opel vectra 2004 elegance triger seti ve bakimi sordm hepsi 550 ytl dediler ciktim arkadasla guven oto ya gittik orjinal triger setini 130 ytl ye aldim sonra tekrar opana gittik taktilar ve yillik bakimini yaptilar 203 ytl istediler 203 bakima ve triger seti isciligine verdim ve 130 a triger setine verdim toplam 330 ytl ye mal oldu 550 den 330 u cikartin 220 ytl cebimde kaldi ama opandan yinede memnun kaldim bekleme salonunda bilardo ve internet vardi kahvede ictim biraz bekledim ama iyidi

bende triger bakımı yaptıralı 3 ay oluyor,triger kayışını,benzin enjektörünü ve polen filitresini değiştirdiler herşey dahil 250 ytl,saolsunlar 5 de taksit..bir arkadaşımın eniştesiydi servisin müdür,demek bayağı yardımcı olmuş adam saolsun..

başka biyerden aldığın parçayı taktılar yani. ben olsam takmazdım :D

kardeş bu güven otonun adresi ve telefonu varmı sende bende birkaç birşey alacağım

opan ostimde de mi var? yoksa İstanbul yolu ustünde Mucun köydeki opandan mı bahsedeyorsunuz?

ben ostimmi yazdim pardon ya istanbul yolu uzeri senin dedigin dogru ama 2007 yillarinin sonlarina dogru eskisehir yoluna tasinacaklar kardes yarin sana numarayi veririm kartlarini aldim karta arabada simdi cikip arabadan almak zor gelior yaw cok yorgunum ksura bakma yarin birakirim:o

hayırlı olsun:)

Geri