bu triger olayı sanırım fazla abartılıyor. bugün ilk kez triger değişimini gördüm. ustanın yanından hiç ayrılmadım. bence çocuk oyuncağı. usta bi aparatla kasnakları kilitledi. o aparata bile gerek yok ki arasına herhangi bişey koyarak veya işaretleyerek kolaylıkla hallolur. önce hava filitresini söktü boğaz kelebeği girişine kadar. sonra motorun altına akoz koyarak motor üst kulağını söktü. sonrasında v kayışınn altta gergisi var bir anahtar yardımı ile onu gevşetip kayışı söktü. sonrasında V kayışın takılı olduğu gergi ve rulmanı çıkardı. göbeklerinde 1 er adet civata var. sonra triger kayışının olduğu plastik 2 kapak var. birinde 3 diğerinde 2 civata var onları söktü. sonra trigerin gergi rulmanını gevşetip kayışı çıkardı. değişecek olan 3 rulmanı söküp yenisini taktı. Devirdaim su pompasını tutan 2 civatayı söktü devirdaim kireçten dolayı sıkışmış onu levye yardımı ile çıkardı. sonra yuvasını temizleyip yeni devirdaimi taktı. sonra da aynı sıra ile topladı... aynen bu kadar işte triger olayı. bidahakine kesinlikle kendim yapacağım.