Trafik tabela tespit sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cosmo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün öğleden sonra serviste MDI ile aracımı biraz kurcaladım :) :)

sistemin çalışıp çalışmadığını henüz test etmedim ancak trafdik tabela tespit sistem, adaptif cc ile aktive olduğundan adaptif cc menüsü de aktif oldu. Sistem konfigürasyonunda sanırım hata yapmışım. Park sembolü sembolü orjinalde aşağıdaki gibiydi. Programdan sonra normal cosmolardakine döndü. biraz daha çalışmam gerek :)

ekran eskiden aşağıdaki gibiydi..

resim1wp.jpg

Ekli dosyalar

• ekr1.webp
    ekr1.webp
    13.6 KB · Görüntüleme: 228
  • ekr2.webp
    ekr2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 225
  • ekr3.webp
    ekr3.webp
    20.2 KB · Görüntüleme: 224
Ynt: Trafik tabela tespit sistemi

Abi gelişmeleri bekliyoruz ellerine sağlık. (:

sistem kombi üst seviye ekran istiyordu. dedik o var; kamera da var. kolları sıvadım başladım işe :)

Abi senin ekran bizden farkli.

Tebrikler.Devamını dilerim.

abi eline sağlık merakla bekliyoruz benim aracımda 2013 cosmo onda böyle hiç menü yok inşallah tüm sistemi aktif edip bize de yol gösterirsin şimdiden kolay gelsin ;D

Maalesef bizim yapıcağımız birşey olmıcak:) Cosmonun aracı start stoplu olduğu için bir üst seviye ekran var.Yani o çözse bile işi biz yapabilir miyiz sanmıyorum :)

Cosmo link' Alıntı:
sistem kombi üst seviye ekran istiyordu. dedik o var; kamera da var. kolları sıvadım başladım işe :)

Opel Eye'a sahip araçların kamerası farklı, bu yüzden ekranda mevcut değil yazıyor.

opel eye kamerasıyla bu iş olur.

albertxx link' Alıntı:
Maalesef bizim yapıcağımız birşey olmıcak:) Cosmonun aracı start stoplu olduğu için bir üst seviye ekran var.Yani o çözse bile işi biz yapabilir miyiz sanmıyorum :)

Navi 600 den dolayı üst seviye ekran var. Start stop ile ekstra eco menüsü geliyor :)
Ben de bekliyorum sonucu, bende start stop yok  sadece :)

Geri