Trafik seferberliğine vatandaşlar da katılacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAGI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarınca hayata geçirilen “Trafikte Dikkat 10 Bin Hayat” projesinde, vatandaşların önerileri de dikkate alınacak.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarınca hayata geçirilen “Trafikte Dikkat 10 Bin Hayat” projesinde, vatandaşların önerileri de dikkate alınacak. Proje için açılan özel internet sitesi, vatandaşların önerilerinin toplandığı, fikirlerini paylaştıkları bir platform haline gelecek. Vatandaşlar, “www.trafiktedikkat10binhayat.com” sitesindeki “Öneri Havuzu”na trafik konusundaki önerilerini ve görüşlerini bırakabilecek. Gelen öneriler, üç ayda bir jüri tarafından değerlendirilecek, bazılarına öncelik verilerek Cumhurbaşkanlığı’na sunulacak. Projeler Cumhurbaşkanlığı’nın tavsiyesi olarak ilgili kurum ve kuruluşlara bildirilecek ve hayata geçirilmesi önerilecek.

23-06-2008 Milliyet Gazetesinden alıntıdır..

Cumhurbaşkanımız daha evvelden bakanlık yaptı, başbakanlık yaptı. O zamandan ta bu zamana kadar neden trafik yasasını çıkarmadılar da şimdi kampanyalara destek oluyor. Bir babanın kızı trafik kazasında öldü, ta İstanbul'dan Ankara'ya TBMM kadar trafik yasasını desteklemek için yürüdü. O zaman bu adamcağız neden desteklenmedi. Hatta bir liderimizin oğlu ehliyetsizken bir sanatcının ölümüne neden oldu o zamanda başkaları desteklendi. % 100 haklı olduğum bir trafik kazası sonucu 6 ay hastanede yattım, 1,5 sene fizik tedavi gördüm, dava sonucunda neredeyse haklıyken haksız duruma geldim. Havanda su dövüldüğü sürece, hep laf üretip ortada bir icraat yoksa, bu havuza girmek benim içimden gelmiyor. Kimse kusura bakmasın.

bunlar boş ve fanı seyler o zaman sıralayalım belkı 40 sene sonra gerçekleştirirler yakında dünyada navigasyon ve entegre düzenek sayesinde kendi kendine 50 cm ara ile gidecek otomobıller üretilecek biz bundan vazgectik
1-yolları yamasız,jilet gibi asfalt yapma becerısı olan teknolojı ve muhendis getırın
2-dandık yollara bır dunya otoyol harcı kesmeyın bedava yapın kopruler de dahıl
3-uyarı levhalarına onem verın ınsanlara 3-5 metre cukur dolturtup canlarını almayın, maslakta oldugu gıbı
4-Sayın Ahmet Necdet Sezerı ornek alın yolları konvoylarınızla,eskortlarınızla kasmayın,tıkamayın gidecegınız yere vatandasınızın cektıgı sıkıntı ıle gıdın belkı anlarsınız cunkı arıf olan anlar :)
5-ıstanbulun gobegıne otobus yolu yaptınız ,yan yollardan mınıbuslerı kaldırdınız e koca koca otobuslerı de kaldırın evımıze rahat rahat gıdelım.... bu kadar yeter bunları halledın canımızı yeyin

cengiz abi yollarımız kaymak gibi kaliteli asfalt olursa kimin yan kurluşları para yiyecek?? yapma lütfen bunları düşünerek yorum yap:)) kmin oğlunun gemicikleri olp kimin veletleri amerikalarda beleşe okuyp burda memur maaşıyla trilyonluk işler yapacak? lütfen sağ duyulu yorumlar yapalım:))

cengiz abi yollarımız kaymak gibi kaliteli asfalt olursa kimin yan kurluşları para yiyecek?? yapma lütfen bunları düşünerek yorum yap:)) kmin oğlunun gemicikleri olp kimin veletleri amerikalarda beleşe okuyp burda memur maaşıyla trilyonluk işler yapacak? lütfen sağ duyulu yorumlar yapalım:))
gökhan sen de haklısın ben sıyası yorum yapmamıstım hakkım olanı ıstemıstım afedersın bır dahakıne daha duyarlı olurum anladın sen :D aslında bunların yerı burası degıl ben ahırette ALLAH ızın verırse hesap sorarım bırılerı de ayvayı yer beraberce yanarız, ben sadece alkolden dıgerlerı de derdıne yansın........... onların gunu bıtmez gıbı gelıyor bana

gökhan sen de haklısın ben sıyası yorum yapmamıstım hakkım olanı ıstemıstım afedersın bır dahakıne daha duyarlı olurum anladın sen :D aslında bunların yerı burası degıl ben ahırette ALLAH ızın verırse hesap sorarım bırılerı de ayvayı yer beraberce yanarız, ben sadece alkolden dıgerlerı de derdıne yansın........... onların gunu bıtmez gıbı gelıyor bana

hayırlısı olsun abi:) ne MutLu Türküm Diyene!

hayırlısı olsun abi:) ne MutLu Türküm Diyene!
hem de ne mutlu :D ATAM VATAN SANA MINNETTAR gerısı yalan keşke aramızda olsaydın

Adam gibi yol yapılsa bide şu polisler alkollü sürücülerden ve yolda yarış yapanlardan rüşvet alıp salmasalar güzel olacak...

yolllar düzgün olursa 10 bin hayat kurtulur araba kullanmaktan zevk alamıyorum ya...

yarış yapılabilir cahilce olmadığı sürece belli sınırlar içinde ama bence yolların bozuk olması yarıştan daha tehlikeli...

yolllar düzgün olursa 10 bin hayat kurtulur araba kullanmaktan zevk alamıyorum ya...

yarış yapılabilir cahilce olmadığı sürece belli sınırlar içinde ama bence yolların bozuk olması yarıştan daha tehlikeli...

:good: kesinlikle katılıyorum yolda çukurlardan göçüklerden kaçacağım derken araba kullanmaktan hiç bi zevk alamıyorsunuz bi o kadarda tehlike yaşıyorsunuz.

Geri