Trafik ekiplerinin çekicisi araca zarar verirse

tasmaniandevil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar, dün durakta beklerken polis eşliğinde araçlar çekilliyordu. Çekici vatandaş, tam önümdeki Corsayı yüklemek için aparatı lastiğe geçirirken bir tekme ile tamponun tırnaklarını çıkardı. Şimdi bu vatandaşın suçu ne? Zaten cezasını ödeyecek. Bu çekiciye ne yapılabilir? Fotoğraflarını çektim. Müsait bir ara yükleyeceğim.

Eğer video görüntüsü varsa maddi tazminat davası açılabilir diye düşünüyorum.

Kıran zaten suçlu da araç park edilmemesi gereken yere park edip ağzında sakız çiğneyerek giden de bir o kadar suçlu bana göre.

Daha evvel İstanbul' da beyaz renk Dacia Duster' ı yükleyici kasadan yere tavan üstü ters düşürmüşlerdi ama sonu ne oldu bilmiyorum.

fotoğraf vs yoksa hiçbir halt olmaz. kanıtlayabilirseniz masrafı kurtarırsınız...

Araç benim değil :D Durakta beklerken gördüm. Gördüğüm kadarı ile sizlerin genel kanaati "yanlış parkeden haketmiştir" şeklinde sanırım...

Araç benim değil :D Durakta beklerken gördüm. Gördüğüm kadarı ile sizlerin genel kanaati "yanlış parkeden haketmiştir" şeklinde sanırım...

Şahsen benim fikrim öyle. İlla varacakları yerin önünde park etmek zorunda değiller. Elleri var ayakları var. Birazcık kendilerini üzgünler yürüsünler. Bu olu orta park edenlerin yüzünden dört şeritli yollarımız iki şerit halinde hizmet ediyor...

bu arac cekme sacmaligi ne yav.20 yildir yurtdisinda yasiyorum yanlis yere park eden bir aracin cekildigini görmedim.yaz cezasini madem öyle cezanin disinda cekici masraflari ivir zivir her ne halt sa ekle üstüne yaz cezani insanlar ceza ödeyecekler arabalari hasar görecek büyük ihtimalle hasarlarinin ücretinide geri alamayacaklar her cekilen arac foto, yada videoya cekilmiyorki kim bilir kimlerin cani yandi.hatali park etmeye gelince tabiki cezalarini cekecekler ama böyle olmamali.

Bende Emrah beye katılıyorum. Otobüs duraklarının önü, yaya geçitlerinin üstü gibi yerlerde araç çekilebilir ancak trafiği olumsuz etkilemeyecek yerlerde ki yanlış parklara sadece ceza kesilmelidir ve bu araç çekme olayı iş değil de hizmet olarak yapılmalıdır. Ne yazık ki ülkemizde bir nevi meslek olmuş durumda. Alakasız yerlerde araçlar çekilmektedir.
son olarak da araç çekilirken böyle davranan bence insan değildir. sonuçta milli servet....

Geri