Trafik cezasi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem466
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ehliyetini almaya gittiğinde o cezayı ödeyecek kuzenin ;) 2. yakalanışı galiba?! Yoksa alkolden ilk yakalanışta ehliyete 1 sene el konuluyor diye biliyorum.. Ama birşeye emin olun ki o cezayı ödemeden ehliyetini geri alamaz..

ewde duran 4 tane cezam var 3si park cezası 1i emniyet kemerinden..arabayı satalı 3 ay olcak nerdeyse hıc bısı cıkmadı satarken bnde cok sasırdım =) izmir polısınde oluo arada boyle seyler

kesildiği gün ödeseydi veya 1 hafta içinde 601 tl'lik tutar 450 tl ödeyecekti.
ancak geçikme oranını bilmiyorum sallamak gibi olmasın tahmini 800 geçmiştir.

gecen hafta sonu 112 ıle radar dustum ve acelem oldugumu soyleyerek ben gıttım cezanın plakama yazılmasını rıca ettım bır haftadır ınternet uzerınden cezayı goremıyorum ve teblıgatda gelmedı yarın vergı daıresınden kontrol edecegım bakalım ceza kesılmısmı

sanırım benım sorunumda sıze cozum olur

bugun teblıgat geldı 128 tl ceza

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bugün kuzen taşıtlar vergi dairesine gitmiş arabamı sattım diyip borcu yoktur kağıdı istemiş onlarda vermişler borç çıkmamış yani,15 ay önce yemişti cezayı ehliyetide 2 yıl alındı çünkü 2. yakalanışı şimdi nolcak arkadaşlar...

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bugün kuzen taşıtlar vergi dairesine gitmiş arabamı sattım diyip borcu yoktur kağıdı istemiş onlarda vermişler borç çıkmamış yani,15 ay önce yemişti cezayı ehliyetide 2 yıl alındı çünkü 2. yakalanışı şimdi nolcak arkadaşlar...
Cezayı yiyen araba değil ki. Suçlu veya eksiği olan araba olsa araca el koyarlardı. Alkollü yakalanan sürücü olduğu için sürücünün ehliyetine el konması gayet doğal. Şu an için kesilen cezayı ister ödesin ister ödemesin ama ehliyetini tekrar almak için mutlaka emniyete gideceği gibi bir ay süre ile de haftada bir gün psikiyatri doktoruna gidecek diye biliyorum..

arkadaşlar araba satıldığı zamanda çıkmıyor, arada kaynar sanmayın:) aman dikkat...

vergi daireleri cezaları iş yogunlugundan diyorlar 2-3 yıl sonra sisteme girerler. mğdur oldugun içinde ses cıkartamazsın. ama sonunda ceza gelir katlanmış olarak. suan sürücüye gönderiyolar ödemeyi. ehliyet için senin kuzen il saglık müdürlüğünden sürücü davranışları egitimi alacak. 45 gün süren bi kurs. kuzenine söyle hemen başvursun sıra bile olabilir.

Geri