toyoto yaris mi? opel new corsamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bir arkadaşım yaris almayı düşünüyor bende corsa da idda ediyorum sizce nedersiniz.

yaris corsanın yanında cok basit kalıyor.
corsa daha oturaklı.
ama bayan kullanacaksa yaris derim

şirin en azından:D

ben corsa almadan önce yarisle test sürüşü yaptım ön konsolu hiç beğenmedim ayrıca görünüş olarak corsanın yanında sönük kalıyor

yaris corsanın yanında cok basit kalıyor.
corsa daha oturaklı.
ama bayan kullanacaksa yaris derim

şirin en azından:D
Tamamen Katılıyorum Samet Sana Yaris Bence Hic Hos Bir Araba Deil

şimdiki corsa bu segmentte hiç tarşılmaz arabası

gürünüm olarak yaris de güzel. iç malzeme kalitesi de güzel. konsol değişik, çoğu kişiye sevimsiz geliyor. motor seçeneklerine gelince dizeline o para hayatta verilmez. benzinli motor seçeneğinde ise corsanın motor bariz daha üstün. hem güç hem tüketim değeri olarak. hep aynı şeyi söylüyorum corsa nın 1.2 sinin alternatifi yok sınıfında. bagaj da çok önemli bir faktör. yaris de bagaj yok. şehirlerarası gidilmez. ben olsam kesinlikle corsa ya yönelirim. bir bayan evden işe işten eve gidip gelecekse alınabilir. pikniğe bile gidilmez o arabayla. o kadar para verip işe gitmeye araba almaya da ne gerek var tartışılır. al dandik bişey bin. albea vs. yarisin hedef kitlesini anlamış değilim ben.

Corsa bu segmentte başarısını kanıtladı, bence tarcih edilmeli

bence begenı meselesı ama bıraz mantıkla corsa secımı yanlıs olmaz cunku her acıdan daha guzel ve ıkıncı elıde basarılı bır otomobıl ...

toyotam olmasını rağmen yinede corsa...

Geri