Torpido bakım sütü kullanıyormusunuz? Hangisini kullanıyorsunuz?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar geçen yıkamacıya gittim ve ucuz parlatıcılardan sürdü. Hava sıcaktı ilk 15 dk iyiydi fakat sonra bi baktım ki dalga dalga oldu.

2 ay önce arkadaşa NIGRIN torpido sütü parlak olanından almıştık ve aracımda kullanmıştım çok iyi olmuştu. Her yer homojen ve yumusak bir yapıya kavuştu bu ürünle....

Acaba kullandığınız ve gögüse zarar vermeyecek başka kaliteli sütlerden varmıdır? Kullananlar varmı?

şahsen ben bayağı ürün kullandım en son mikrofiber bezde karar kıldım onunla bi siliyorum tozu kiri alıyo sık sık bunu tekrarlıyorum.illaki kaliteli ürünler vardır ama nitekim kimyasal maddeler zamanla aracın plastik aksamlarına zarar vereceğini düşünüyorum. en saglıklısı mikrofiber bez.

Valla vectra bu açıdan iyi. Çok güzel bir torpido var. Ama bizim Corsalarda nedense acayip bir torpido var. Tırtıklı böyle. Arkadaşında vectrası var ordan biliyorum bizim kiyle uzaktan yakından alakası yok. Ayak bastığımız yerler bile kolayca silinip temizlenebiliyor. Ama dediğim gibi bizim biraz sorunlu bu ön panel. Eğer iyi silinmez ve süt gibi parlatıcı kullanılmazsa olmuyor... Soluk mat bir yapıda oluyor hele birde aralarına toz vb girmişse temizle temizleyebilirsen...

Bence bu silikon partaltıcı vs ile ugraşmayın özellikle yazın.
gösünüzün aşağıdaki gibi olmasını istemezsiniz heralde
risk almaya değmez.

Ekli dosyalar

• getattachmento.webp
    getattachmento.webp
    28.3 KB · Görüntüleme: 133
Buna ne olmuş böyle yav... Bizim yıkamacının sürdüğü 5 milyonluk falan ama. Bu nigrin 25 milyon acaba onun içinde de varmı silikon? Würthde olmadığı yazıyor silikon. Acaba würth mü alsak?

Hangi sütü kullanırsan kullan göğüse zarar vermesede 20 dakika parlaklık veriyor ondan sonra direk tozu üzerinde yapışmış vaziyette tutuyor sonra göğsün temizlenmesi dahada bir zorlaşıyor hafif nemli bir bez ile temizlenip arkadaşın dediği gibi microfiber bezle üzerinden gecmek en temiz ve en güveniliri!

sonax torpido parlatıcı kullanıyorum. hiçbir yanetkisi olmadığı biliyorum daha öncede vectra b de kullanmıştım.

Hangi sütü kullanırsan kullan göğüse zarar vermesede 20 dakika parlaklık veriyor ondan sonra direk tozu üzerinde yapışmış vaziyette tutuyor sonra göğsün temizlenmesi dahada bir zorlaşıyor hafif nemli bir bez ile temizlenip arkadaşın dediği gibi microfiber bezle üzerinden gecmek en temiz ve en güveniliri!

Yok ben o nigrinden kullandım. Arkadaşa almıştık en pahalı ve kaliteli olduğuna kanaat getirerek.(Tabi pahalı olan kaliteli olacak diye bişey yok fakat nigrini araştırıp sonuca vardık) Aracımda kullandım ve 1 aydan fazla parlaklığı ve rengi koyulaştırma özelliği ve en önemli özelliği antistatikliği yani toz toplamama özelliği devam etti.

İşte acaba zararı varmıdır yokmudur onu bilmem gerekiyor şimdi. Kullananlar varmı acaba Nigrin i?

www.nigrin.de

http://www.hepsiburada.com/nigrin-t...ils.aspx?categoryid=26001&productid=otm090271

bizimki gibi eski tip arabaların torpidosu sünger gibi bi maddenin üstüne kaplamadır, pek anlatamadım ama anlarsınız heralde :) yeni araçların bazılarıda bu şekilde, bu kaplamaların üstünü temizleyip badem yağı ile ovalarsanız zamanla paha parlak ve güzel torpidonuz olacaktır ancak 1 2 kere yapmakla olmuyor bu her yapışınızda torpido dahada güzelleşiyor hem güneşten çatlamasınıda önlüyor

Geri