tıkırtıdan kurtarın beni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

edi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sağ kapımda aynanın biraz altından tıkır tıkır bi ses gelmeye başladı
şöyleki asfalt kaymak gibi değilse veya motor soğukken yapıyo elimi kapı açma kolunun yanına koyarsam geçiyo gemelde yüksek devirdede yapıyo ne yapmalıyım ki acaba:help:

aracın o kapasından kazası varmı??? ıcınden geldıgınden emınsen kapı yuzu sökulecek

yok abi kazası yok
ama bi ön cam değişikliği olmuş kasko için sorduğumda acenta sölemişti eski sahibi değiştirmiş acaba parça mı kaldı elimi üstüne koyunca susuyo
hafif bi gevşeme var sanki
bi de öncelerden yoktu ama yaw

abi herzaman canımı sıkmıstır. en cok sorunlu kapı genelde sag ön yolcu kapısıdr.cunkü abı adam bı örtuyor kapıyı takkkkkkkkkk. bırseyde dıyemıyorsun.. helekı kıs gunu o sogukta hızlıca örtun tamam artık sagdan soldan ses gelmeye baslar. ıyıbı kaportacıya göster gerekırse kapı yuzunu soksun halleder

astrammm' Alıntı:
abi herzaman canımı sıkmıstır. en cok sorunlu kapı genelde sag ön yolcu kapısıdr.cunkü abı adam bı örtuyor kapıyı takkkkkkkkkk. bırseyde dıyemıyorsun.. helekı kıs gunu o sogukta hızlıca örtun tamam artık sagdan soldan ses gelmeye baslar. ıyıbı kaportacıya göster gerekırse kapı yuzunu soksun halleder
:good:

valla benim kayınpeder bir kapı kapatır bırak kapıyı aracın motoru takozundan düşer ama bööyle yüzüne bakarım ancak :mad:

TUNCEER' Alıntı:
:good:

valla benim kayınpeder bir kapı kapatır bırak kapıyı aracın motoru takozundan düşer ama bööyle yüzüne bakarım ancak :mad:
valla aynen katılyıorum ıcım cızzzzzzzz eder o sırada yuzume baksalar ne demek ıstedıımı anlarlar yanı:mad:

edi' Alıntı:
sağ kapımda aynanın biraz altından tıkır tıkır bi ses gelmeye başladı
şöyleki asfalt kaymak gibi değilse veya motor soğukken yapıyo elimi kapı açma kolunun yanına koyarsam geçiyo gemelde yüksek devirdede yapıyo ne yapmalıyım ki acaba:help:
O trim elden geçirilecek..Bi kaç yere tampon yapılırsa keser sesi..

ben sağ kapının içine taso düşürdüm :) o arada tıkırtı yapıyo onu çıkarcaz:)

gokalp' Alıntı:
ben sağ kapının içine taso düşürdüm :) o arada tıkırtı yapıyo onu çıkarcaz:)
nasıl becerdın??:D

astrammm' Alıntı:
nasıl becerdın??:D
camın ordan tasoyu camın üstünde kaydırıyodum birden içeri gitti :)

Geri