Tigram su ve yag eksiltiyor neden olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serky14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serky14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracim su ve yag eksiltiyor neden olur?

2 gunde bir su ekliyorumm...aksam park ettikten sonra sabah baktigimda buyuk miktarda su aktigini goruyorum aracin altinda ...birde kucuk yag damlaciklari..ayni sekilde yag yakmasindan kaynaklandigini sandigim bir yag kokusuda geliyor iceriye zorlayinca.hafiften zorladigim zaman ince ince su izi goruyorum gectigim yerlerde?
son 1 haftadir bu boyle...neden olur acaba?

birde bakim sirasinda kisa bir zaman once ekledigim antifreeze de bu yolla akmismidir tekrar eklemem gerekirmi? gerekirse kac litre...

tesekkurler...

Son düzenleme:
Evet aracında antifiriz kalmamıştır ama öncelikle acilen bakım yaptırdığın yere gidip su ve yağ kaçaklarının neden kaynaklandığını bulman ve tamir ettirmen gerekir yalnız acele et kış günü başın çok ağrır sonra.

isin kotu tarafi ogrenciyimm ve okudum ile gelmeden once kendi ilimdeki servisimde yaptirmisstim bakimlari...artik burdaki servisee gostercem galiba tesekkur ederim...yazin komple bir motor bakimina gircektim yag yakiodu zaten ama bu su olayi yeni cikti ve cok can sSIKIYOR..tsekkur ederim tuncay bey

2 gunde bir su ekliyorumm...aksam park ettikten sonra sabah baktigimda buyuk miktarda su aktigini goruyorum aracin altinda ...birde kucuk yag damlaciklari..ayni sekilde yag yakmasindan kaynaklandigini sandigim bir yag kokusuda geliyor iceriye zorlayinca.hafiften zorladigim zaman ince ince su izi goruyorum gectigim yerlerde?
son 1 haftadir bu boyle...neden olur acaba?

birde bakim sirasinda kisa bir zaman once ekledigim antifreeze de bu yolla akmismidir tekrar eklemem gerekirmi? gerekirse kac litre...

tesekkurler...
Su hortumlarını kontrol ettir. Arabanın yaşı itibariyle su hortumları özelliğini kaybetmiş olabilir. Antrifiz koyunca eski hortumlar genelde su kaçırır. Her su ilavesinde de antrifizin koruyucu özelliği azalacaktır.

Son düzenleme:
Geri