Thy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar korayın bahsettiği fıkradada o...pu kelimesi geçiyordu buna kızmıştı ben korayhayırlı dememmiştim ama beyefendi kendini ele verdi ve ne yazdığını yayımlıycam ileride karşıma çıkar diyerek makinada log olarak sakladım beğenen arkadaşların hepsine teşekkürler o fıkrayıda burada yayımlıyacam

şimdi yazmıyorum tam olarak yazmıyorum öss ye girecek bu kardeşimin morali bozulmasın televizyonlarda bile o kelime aleni geçiyor rtük bir şey demiyor ayrıca bu fıkra yani)

Son düzenleme:
ismi lazım!! o kişi ben oluyorum arkadaşlar, söyleyim de kimsenin aklında soru işaretleri oluşmasın ;) ayrıca, ben kesinlikle "ne biçim adamsın sen" gibi bir cümle kullanmadım ve benden yaşça büyük olan bir kişiye de kullanmam bunu kolay kolay. lafı çarpıtmada üzerinize yok gerçekten. bir şey daha, siz de biliyorsunuz ki paylaşımınızda takıldığım kısım buradakiler gibi kesinlikle değildi. kelimeyi direkt apaçık vermiştiniz. neyse, kapanmış konuları tekrar açmaya gerek yok. ayrıca ürkmenize falan da gerek yok, gerekli önlemleri aldığınızda hiçbir şey olmayacaktır ;)

konunun içine ettiysem kusura bakmayın arkadaşlar, açıklama yapma gereği duydum ;)
peki kendini neden savunuyorsun ben öyle yapmadım böyle yapmadım diye

kendini ele verdi falan filan demişsiniz.. isterseniz düşünün biraz, çekindiğim bir şey olsa girmem konuya. ben doğru olanı, olması gerekeni yapmıştım. ama sizin tepkileriniz? yayınlayıp yayınlamamakta özgürsünüz zaten ona da bir şey diyemem.. "ayrıca bu fıkra yani" o zaman fıkra diye her şeyi yayınlayalım ne gerek var yasaklara, forum kurallarına? pişman olacağım şeyleri kolay kolay yapmam ben, moralim falan da bozulmaz, ama size kalmış tabi gerisi ;) kardeşim falan da demişsiniz, teşekkürler ;) össdeki düşünceniz için de sağolun..

--------------------------

aykal, sana da eyvallah ;)

harika :D

koraycım senin yaşın çok küçük sen hele üniversiteyi kazan oku osırada nelerle karşılaşacaksın ve hangi birine itiraz edeceksin sonra askerliğini bir yap orayı da gör hele birde evlen ama en az 8 9 yıl geçsin diyeceksinki ben boş yasaklara takılmışım sen her yasaklanan şeye uyuyormusun birde babanız askermi benimki askerdi bizdede yasak çoktu ama şimdi gülüyorum ben o yasaklara

tamam anladım

forumda deil hiç birzaman kişiler küçük düşürülmez aşşağılanmaz bu fıkralar hepsi alıntı ve erdil yaşaroğlunu sitesinde yayınlanıyor ben uydurmadım yani

koraycım senin yaşın çok küçük sen hele üniversiteyi kazan oku osırada nelerle karşılaşacaksın ve hangi birine itiraz edeceksin sonra askerliğini bir yap orayı da gör hele birde evlen ama en az 8 9 yıl geçsin diyeceksinki ben boş yasaklara takılmışım sen her yasaklanan şeye uyuyormusun birde babanız askermi benimki askerdi bizdede yasak çoktu ama şimdi gülüyorum ben o yasaklara

tamam anladım

forumda deil hiç birzaman kişiler küçük düşürülmez aşşağılanmaz bu fıkralar hepsi alıntı ve erdil yaşaroğlunu sitesinde yayınlanıyor ben uydurmadım yani
ukalalık yapmak istemem ama bu yaşımda hemen hemen her türlü ortama girdim o yüzden anlayabiliyorum çok rahat.. haklısınız hiç kimse küçük düşürülmez hiçbir zaman. ben zaten o dediğiniz "sen ne biçim adamsın" gibi cümleyi kullandığımı hatırlamıyorum.. fıkraları da siz uydurdunuz demedim, forumun kuralları var. yazıları bayan erkek küçük büyük herkes görüyyor. bu yüzden uyulmak zorunda.. her neyse uzatmanın alemi yok, ama yine olsa yine yaparım ;) konunuzu daha fazla doldurmak istemiyorum. rahatsız ettiysem kusura bakmayın. iyi forumlar.

ok koray uzatmıyalım

Arkadalar bu konu açılmamak üzere kapandı shut off

iyi olur. iyi forumlar.. fıkra da güzelmiş buı arada teşekkürler..

Geri