THY hollanda uçağı düşmüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yezocan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben konuyu açarken ölü sayısı yoktu ama şuan 1 kişinin öldüğü haberi geçti

ben şuan bakanın konuşmasını dinledim, kendisi ölü yok dedi ama daha henüz tam bir bilgi gelmemiş kendisinede..

80 kişi uçaktan çıkarılmış, 20-40 kişi arasında yaralı varmış..

Akbank Hollanda Genel Müdürü şuan açıklama yapıyor, oda uçaktaymış ve hafif sıyrıklarla kurtulmuş..

Onun dediğine göre, 1 ölü 20 yaralı varmış.. Uçak 3 parçaya ayrılmış, şuan kurtulanları bir hangar içinde toplamışlar.. Uçak çok kötü düşmemiş, vahim bir durum yok diyor.. Tarlaya düşmüş uçak, hava boşluğuna girmiş gibi hızlı bir şekilde düşmeye başlamış, ama pilot müdahele etmiş..

bakın birde thy müdürüne kızıyordunuz.kesilen kurbanlar develer işe yarıyor. allah korumuş.şükürler olsun ki ölü sayımız yok.belki 1 kişi o da tam kesin değil.yaralılara şifa .eğer ölen varsa allahtan rahmet diliyorum.

Ulaştırma Bakanlığı, ölü yok diyor..

Hollanda Güvenlik Makamı, 1 ölü 20 yaralı var diyor..

koca uçak düşmüş 1 ölü varsada onu bizimkiler ucuz atlattık diye saymıyor olabilirler :D

üzücü bir olay tabi ama büyük bir facia olmaması tesellimiz, keşke hiçbişey olmasaydı, dileğimiz bundan sonrası için...
ölen kişi için Allah'tan rahmet ,yakınlarına başsağlı diliyorum ...

tesellilerle yetinemeyiz maalesef ya anlam veremiyorum ne bu kardeşim uçak düşmesi artık bize otomobil kazası gibi görülmeye başladı. şaka değil uçak bu nasıl kontrol yapıyorlar, nasıl pilot kullanıyorlar anlayamadım gitti. bundan sonra yine otobüs şirketleri daha mantıklı görünmeye başladı. umarım dedikleri gibi kimse vefat etmemiştir maddi olarak zarar görelim sadece. ama ülkemizde insan hayatınında pek önemi yok ama benim için çok önemli.

tesellilerle yetinemeyiz maalesef ya anlam veremiyorum ne bu kardeşim uçak düşmesi artık bize otomobil kazası gibi görülmeye başladı. şaka değil uçak bu nasıl kontrol yapıyorlar, nasıl pilot kullanıyorlar anlayamadım gitti. bundan sonra yine otobüs şirketleri daha mantıklı görünmeye başladı. umarım dedikleri gibi kimse vefat etmemiştir maddi olarak zarar görelim sadece. ama ülkemizde insan hayatınında pek önemi yok ama benim için çok önemli.

sanırım şuan haberleri izlemediğiniz için böyle konuşuyorsunuz.. herkes pilotu alkışlıyor, pilot sayesinde 1 kişinin öldüğünden (eğer doğruysa) bahsediliyor.. pilot kendi çabasını göstermeseydi, ölü sayısının daha çok olacağı bildiriliyor..

hem THY, dünya çapında bir havayolu şirketi.. daha 2gün önce açıklandı, Avrupa'da en çok yolcu taşıyan 3. havayolu şirketi olmuş, ve dünyada da 7.sırada sanırım..

Geri