teyp ten cd çalar a geçiş için

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar ben bişe öğrenmek istemiştimm araçta teyp var cd çalar alıp takmak istiyorum fakat direksiyonun üzerindeki ses artttırma azaltma veya radyo tarama tuşları bu cd çalardada devrede olur mu yoksa sadece aracın üzerinde gelen teybe özel bi donanımdır bunu merak ettimn bu onuda cahilim biraz şimdiden teşkürler yardımlarınız için

Ümit YAŞAR

Teyp ne bu arada yazmamışsın CCR 600 oması lazım CAR 400 se olmaz.

car 400..ben kullanamayacakmııyım o düğmeleri :(

direksiyonu da deiş :D

hiç ii bi fikir dil + komik te deil

Ümit YAŞAR

olur ama ekstra bi aparat var onu alman gerek alcan cd caların markasına göre deyişyoadaptör gibi bişe araya takılyo her marka arac ve cd calar icin ebay -da var hata formda aratırırsan bulursun

car 400..ben kullanamayacakmııyım o düğmeleri :(

CAR 400 e CD changer baglayamazsın.
Zaten CD devride bitiyor bence okadar masraf edip hiç uğraşma. Onu yapacağına benimgibi alta AUX girişi yap. yapamıyosan elektronikçiye yaptır. Tak MP3 playerini istediğini dinle.
Yine CAR 400 ünü kullanacagın için direksiyon kumandalarından sesi açıp kapayabilirsin.

KULLANIM VIDEO tıkla

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28476

Son düzenleme:
hiko79 ve MOKİA çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .. galiba gene en mantıklısı AUX girişi yapmak

Ümit YAŞAR

ben olsam zaten düğmeler çalışmıyor diye üzerine mercedeslerdeki gibi telefon amblemi falan yapıştırdım cok şekilli olurdu avangart astra g:D:D

Geri