Geçen hafta cumartesi günü Bimeks'ten bir LED TV sordum. Ellerinde olmadığını söylediler. Başka bir şehirden getirtebileceklerini ancak onun da teşhir ürünü olacağını belirttiler. Ben de kesinlikle teşhir istemediğimi varsa kapalı kutu alacağımı söyledim. Bir süre sonra İstanbul'da bir kapalı kutu kaldığı söylendi. Onu getirtebileceklerini söylediler. Ben de ürünü kapalı kutu olmak kaydıyla alacağımı söyledim. Parasını ödedim sözleşme yaptık. Dün kargo gelmiş. Hanım teslim almış. Eve geldiğimde kutuyu güzelce inceledim. Büyük bir ihtimalle teşhir ürünü. Yan taraftaki el ile taşıma yerlerinden kutunun içine baktığımda televizyon görünüyor ve üstünde çizik var. Bant sökülüp tekrar yapıştırılmış gibi değil ama kutunun kapakları birbirinden 3-4 mm kadar ayrık.
Bimeks'teki satış elemanını aradım. Yok olmaz, yine de istersen buraya getirtelim burada birlikte açalım dedi. Ben de tamam dedim. Ama henüz tv'nin evden ne zaman alınacağı ile ilgili cevap gelmedi. Sonra LG müşteri Hizmetlerini aradım. Teşhir almayın, eğer teşhirse ve kutu açılmışsa değişim olmaz diyor. Bimeks'le görüşün diyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum! Bimeks'le mi kavga etsem, LG servisini çağırıp tutanak mı tuttursam!
Bimeks'teki satış elemanını aradım. Yok olmaz, yine de istersen buraya getirtelim burada birlikte açalım dedi. Ben de tamam dedim. Ama henüz tv'nin evden ne zaman alınacağı ile ilgili cevap gelmedi. Sonra LG müşteri Hizmetlerini aradım. Teşhir almayın, eğer teşhirse ve kutu açılmışsa değişim olmaz diyor. Bimeks'le görüşün diyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum! Bimeks'le mi kavga etsem, LG servisini çağırıp tutanak mı tuttursam!