Telefon numarasını savcılığa vermek - yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
birkaç gündür Turkcellli bir sapığımız var. evde 3 kişi seri numara kullanıyoruz(05.........97-98-99 olarak) birgün 0539 600 3245 beni aradı, müzik çaldı bende reklamdır felan diye kapattım. bir daha aradı ses yoktu yine kapattım. 3. aradığında açtım, sanki ben onu aramışımda açmasını bekliyormuşum gibi kesik kesik dıııt sesi gelmeye başladı.
akşam babama dedim, benide aradı dedi. bizi bıraktıktan sonra annemi aramaya başladı. sürekli müzik çalıyor, yaptığı başka birşey yok.
turkcellde rehbere kayıtlı değil deyip isim vermiyor.

şuan numarasını engelledim, arayamıyor ama savcılığa versek çok uğraşırmıyız, uğraştığımıza değer mi? tecrübesi olan varmı. durduk yere mahkeme felan da uğraşmak istemiyorum

birde turkcell'de kullanıyoruz ama sadece avea numaralarımızı arıyor. bu tür birşey yaşayan başka avea'lı varmı?

basit bir dilekçe ile savcılığa şahsen yapacağınız başvuru ile işlem tamam
bir de duruşmaya gidersiniz
çok da uğraşmazsınız

sende ona ismail yk müzigi dinlet kapat
(Allah belanı versin):):)

eger ki uzatırsa ver ama bittiyse bosver dengesizligine bagısla :)

dilekçe vs konusu basit yardımcı da olurum ama bende ki beterini gör sen
yaklaşık 2 aydır ara ara mesaj atan iki numaram var
slm nasılsın vs.
aşure gününde bi Fatiha oku diyen, yeni yılımı kutlayan cevap yazmayınca neden yazmıyorsun diye kızan
eşiminden saklasam da yakalasa aldatıyorsun dese inandıramam o kadar yani
ama terzi söküğünü dikemezmiş gidip bi şikayet edemedim
sadece şikayet edersem diye silmiyorum mesajlarını
sen de mesaj atarsa silme aklında olsun

bidaha aradığında birazdan savcılığa veriyorum de,
çocuk falansa korkar zaten direk :rolleyes:

açıkçası normal insan olduğunu da düşünmüyorum, yoksa ağzıma geleni saymak da var ama şu telefonu açtığımda ben onu arıyormuşum gibi yönlendirme yapması kafamı karıştırdı. sekreterli birşey sanırım.
duruşmada ciddi sonuç çıkarmı?

siz onu aramayın o aradığında da saat kaç olursa olsun açın ki davada telefon kayıtları çıktığında siz onu rahatsız ediyor gibi görünmesin:)
telefon kayıtlarında sizi aradığı(rahatsız edici seviyede-gece geç saatte- çok sık vs.)
yada mesaj attığı belirlenirse ceza alır ama iş cezaya kalmaz savcı ilk ifadeye çağırdığında kesilir rahat olun.

ben benzeri bir olay yaşadım, 10 yıldan fazla oldu bizim ev telefonundan bizi sürekli arayıp daha doğrusu eşimin evde benim işte olduğum saatlerde arayıp. rahatsızlık ve tehdit durumları oldu.
ben soluğu telekomda aldım tabi orada arkadaşlar da var. müdürde hemşerimdi ama bana bir şey şöylemediler.
sen savcılığa dilekçe ver savcılık bizden resmi dinleme ister biz tespit edince yazılı olarak savcılığa bildiririz dediler.
tabi ben israr ediyorum arkadaşlara şu numarayı bir öğreneyim diye; dayanamadı arkadaş sordu öğrenipte ne yapacaksın diye bende geberteceğim dedim.
işte onun için biz kimseye bir şey söylemeyiz dedi. tabi hak verdim.
gittim savcılığa dilekçe verdim, aramalar kesildi.
3-4 ay sonra savcılıktan bir yazı geldi. benim gıyabımda dava görülmüş ve sonuçlanmış. temyiz yolu açık olmak üzere tam hatırlamıyorum ama herhalde para cezası yada ihtar gibi bir sonucu vardı
45-50 yaşlarında bir adamın üzerine kayıtlı beldenin birisinde ev telefonu imiş. gidip şunları bulayım dedim sonra boşver başamı belaya sokmanın bir anlamı yok bu saatten sonra adamlar ceza almadı biz haneye tecavüz ve darptan dolayı içeriyi boylamayalım diye peşini bıraktım.
o zaman da düşündükçe şimdi de garibime giden bir şey var ben davacıyım ve dava gıyabımda görülüyor. üstelik taciz ve tehdit şuçu işleniyor ve ben davaya çağırılmıyorum, ifadem alınmıyor ve sanıklar ceza almıyor.
adalet bu işte ondan sonra herkes kendi adaletini kendisi sağlamaya kalkmasın memlekette hukuk var diyorlar.
sadece dürüst ve gariban vatandaşa gücü yeten hukuk!
eğer istersen sen sadece cumhuriyet savcılığına bir dilekçe veriyorsun o kadar.
gerisi zaten prosedür kendiliğinden oluyor.

05396003245 numarasının servis sağlayıcısı bulunamadı.
transparent.gif

diyor.

benimda başıma geldi..savcılığa verdim dilekçeyi..sonra numaranın sahibini tespit etmişler..kocaeliden biriydi..telefon bayisi..onun ifadesini almışlar..adam beni telefonla aradı..zamanında kırsal kesimden bir çok kişiye hat sattığını.adres olarakta kendi işyeri adresini verdiğini,ama hata yaptığını bildiğini, bu numarayı kendisinin kullanmadığını, numarayı iptal için hemen dilekçe vereceğini söyledi ve özür diledi..esnaf olduğu için mahkemede şikayetimi devam ettirmemem için rica etti..zaten bana söylediklerini mahkemeye çağrıldığımda hakim aynen tekrar etti..bende devam etmek istemediğimi söyledim..numara bir daha aramadı zaten...

Geri