Teledünya internet ve hd yayın Devir hk.

coldekiadam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Ev değişikliğim nedeniyle, aylık 51 TL olan Teledünya Temel Paket + 10 Mbps-20 GB kotalı internet paketi ile birlikte Teledünya HD Box ve Uydunet modemimi devrediyorum. Aboneliğimin 18 ay taahhüdü kaldı. Devir işlemi için ücret gerekmiyor sadece kimliklerle birlikte abonelik merkezine gitmemiz yeterliJ
İlgilenenlere duyurulur.

Tel: 0532 594 45 52

doğrudur, ben de geçen sene yapmıştım.

Şimdi de tahüt bitse de superonline fibere geçsem diye bekliyorum :sulanma:

Bir fiberim bile yok arkadaş :rulet:

teledünya tam soygun ya

Hangisi değil ki? Ücretsiz, taahütsüz ve hediye statüsü kapsamında olan bağlantıyı yaparak (bir aylık ücretsiz deneme ürünü değil) daha sonra beni abone kabullenip fatura gönderen, faturaları ödemediğim için de beni icra ile tehdit eden süperonline'dan gelecek haciz işlemlerini dört gözle bekliyorum :). Hangi firma olursa olsun abone işlemleri sırasında elinizden geldiğince dikkatli olun, telefonla/sözlü anlaşmalar yapmamaya özen gösterin ki olası adli işlemler sırasında elinizde bir belge olsun.

teledünya iyiydi kablolu tvye ek 2tlydi sadece, üst paket yaptı teledünyanın da anlamı kalmadı şuan en mantıklısı dsmart geliyor. dsmart maxi paket + 8mb'e kadar sınırsız internet =sadece internet fiyatına 59tl tabi 24 ay tahahütlü

Geri