telafi eğitimi

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
bugün bir kardeşim bana telafi eğitimini sordu yardım istedi bende ilk defa duyduğumu söyledim biraz araştırdım düz lise yada üniversite mezunlarına 14 15 ayda meslek lisesi diploması veriyorlarmış sadece mesleki dersler var ve bitirdikten sonra iki yıllık okuna biliyor anladığım kadarıyla bu konuda tam bilgisi olan var mı

bugün bir liseye gidip bilgi aldık fakat hangi bölümler daha iyi olur bursa ve çevresi için daha çok makine motor o tarz bölümleri istiyor yeteneğim var diyor hiç meslek lisesi mezunu yada hocası yok mu:)

ogretmeni sene basinda gelmemistir, iki ay sonra geldiginde ogrenciler konu olarak geri kaldigindan telafi egitmi verilir ornekse hafta sonu genelde meslek derslerinde uygulanir. Birincisi bu

İkincisi sizin dediginiz

Bakanligin yayinladigi genelge ile lise mezunlarina meslek edinmeleri icin bir firsat taninmistir. Her yerde olmuyor malesef. Acilabilmesi icin 12 ogrenci lazim

Zaman zaman duyurulari cikiyor

kendini bil!!!

Son düzenleme:
ogretmeni sene basinda gelmemistir, iki ay sonra geldiginde ogrenciler konu olarak geri kaldigindan telafi egitmi verilir ornekse hafta sonu genelde meslek derslerinde uygulanir. Birincisi bu

İkincisi sizin dediginiz

Bakanligin yayinladigi genelge ile lise mezunlarina meslek edinmeleri icin bir firsat taninmistir. Her yerde olmuyor malesef. Acilabilmesi icin 12 ogrenci lazim

Zaman zaman duyurulari cikiyor

kendini bil!!!

abi kendini bil!!! derken:)

Kusura bakmayin imzamdi o degistireyim yanlis anlasiliyor

kendini bil!!!

Geri