tekrar merhaba

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sahibi olduğum ve sattığım 99 vectra cd dan sonra 2006 tdci ford fiestamı herkese ballandıra ballandıra anlatıyorum. sizede söylemek isterim ki hayat bu yaaaa ... valla arkadaşlar ne kütürtü ne gıcırtı ne koltuk gıcırtısı ne yağ yakma ne su eksiltme ne egr valfi ...oooh ya .. hayat ne güzelmiş .. sorunsuz sıkıntısız günler çok mutluyum ..herkese slm

güle güle kullanın. vectra bir tutkudur. gözünüzde tütmeye başlar bilesiniz.

vectra d segmenti fiesta b segmenti diye biliyorum. siz 2 segment dusmussunuz hocam. kucuk gelmedimi? ben sahsen sigamam oyle arabalara, daral gelir :D

bu amcada ford hastalığı var zaten :D fiesta ilk çıktığı zaman boya problemı vardı hala devam ederse yandınız :D ayrıca sızın vectranın maasallahı varmıs arkadasım benım onerımle vectra aldı şuanda gayet memnun hatta baska arabaya bınmem ben dıyo ;)

arkadaşlar sahibi olduğum ve sattığım 99 vectra cd dan sonra 2006 tdci ford fiestamı herkese ballandıra ballandıra anlatıyorum. sizede söylemek isterim ki hayat bu yaaaa ... valla arkadaşlar ne kütürtü ne gıcırtı ne koltuk gıcırtısı ne yağ yakma ne su eksiltme ne egr valfi ...oooh ya .. hayat ne güzelmiş .. sorunsuz sıkıntısız günler çok mutluyum ..herkese slm
valla böyle açık açık konuşmayın nazar değer vallahi. ;) allah kaza bela ve arıza vermesin......

2006 vectra c turbo alsanız acaba buraya yazacaklarınız sığarmıydı?

Opel iyidir iyi fiestadan daha kemıklı araba en azından :D

2006 model olsam benim de hiçbir yerimden gıcırtı gelmez.

Sonuçta Ford'da bir araba, sen memnun olduktan sonra bizce sorun yok. Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, kaza bela göstermesin.

Geri