Tekleme Sorunu Sebeb Ne Olabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARABAM VECTRA A GT
ARABA KALKIŞ YAPARAKEN ,YADA YOLDA GİDERKEN GAZA BASTIĞIMDA YADA GAZDAN AYAĞIMI ÇEKTİĞİMDE GENELDE 2500-3000 DEVİR ARALIĞINDA BİR SİRKELENME YAPIYOR ,
BANA GÖRE SANKİ ÇOK KISA BİR SÜRE ATEŞLEMEYİ KESİYOR GİBİME GELİYOR AMA TAM BİLMİYORUM SÜREKLİ GİİTİĞİM USTAYLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜM DEBRİYAJDAN OLABİLİR DİYOR( DEBRİYAJ İSTİYORDU ARAÇ ALDIĞIMDAN BERİ) BU ARADA DEBRİYAJ SETİ MARKA NE ÖNERİRSİNZ FİYATI YAKLAŞIK NEDİR

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :help:

sadece kalkışta olsa tamam ama normal giderken silkeleme yapmasının debriyaj ile bir ilgisi olacağını sanmıyorum. benim araç da lpgye geçince 3000 devirde silkeleniyor ama 4000 devirde 2000 devirde bir problemi yok. Yani bence sende de debriyajla ilgili bir sıkıntın çıkmaz diye tahmin ve ümit ediyorum.

bencede debrıyajla pek bır alakası yok.arac hareket halındeyken teklıyorsa bujılerden kaynaklanır,omru bıtmıstır...

bencede debrıyajla pek bır alakası yok.arac hareket halındeyken teklıyorsa bujılerden kaynaklanır,omru bıtmıstır...

DÜN YODAN GELİRKEN OLMAYA BAŞLADI YOZGATA GİİTİM AREFE GÜNÜ BİR ŞEY YOKDU BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ GELİRKEN ELMADAĞ YAKINLARINDA YAPMAYA BAŞLADI İLK 120 İLE GİDERKEN GAZDAN AYAGIMI ÇEKTİĞİMDE VE TEKRAR GAZA BASTIĞIMDA YAPIYOR BÖYLE ESKİ KARBÜRÖTÖRLÜ ARABALAR GİBİ İLK GAZA BASTIĞINDA BİR YIĞILMA VE SİLKELEME OLURDU AYNI ÖYLE OLUYOR

bu arada buji ler değişeli daha 10000 km oldu buji kabloları olabilir mi acaba ?

bu arada buji ler değişeli daha 10000 km oldu buji kabloları olabilir mi acaba ?
zaten bujılerın ömrü 10000km cıvarıdır.10000 km de degıstırılmesı onerılıyor...bence bır baktırmalısınız bujilere.tekleme sebeplerınden en onemlılerınden bır tanesı bujidir...

bobin buji kabloları bujilere bakılacak

evet bujı kablosu atlama yapıyordur

ARABAM VECTRA A GT
ARABA KALKIŞ YAPARAKEN ,YADA YOLDA GİDERKEN GAZA BASTIĞIMDA YADA GAZDAN AYAĞIMI ÇEKTİĞİMDE GENELDE 2500-3000 DEVİR ARALIĞINDA BİR SİRKELENME YAPIYOR ,
BANA GÖRE SANKİ ÇOK KISA BİR SÜRE ATEŞLEMEYİ KESİYOR GİBİME GELİYOR AMA TAM BİLMİYORUM SÜREKLİ GİİTİĞİM USTAYLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜM DEBRİYAJDAN OLABİLİR DİYOR( DEBRİYAJ İSTİYORDU ARAÇ ALDIĞIMDAN BERİ) BU ARADA DEBRİYAJ SETİ MARKA NE ÖNERİRSİNZ FİYATI YAKLAŞIK NEDİR

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :help:

Anlatimin klasik atesleme bobini arizasi sonuclarini gosteriyor. Buyuk bir olasilikla, bobin degisecek. Hic debriyaja falan baktirma ilgisi yok.Selamlarimla..

Bende aynı sorunu yaşıyordum, buji ve buji kablolarını değiştirerek bu sorundan kurtuldum

Geri