Tekleme sorunu olanlar dıkkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir cok kisinin basina gelen sebebini bulmak icin gitmedik usta birakmayan motorun ellenmedik yeri kalmayanlar için sorunum suydu saahlari araba çalisiyor motor tekleleyip tekleyip kendine geliyordu ve siddeti giderek artiyordu gitmedik usta birakmadim biri de sundan yapiyo diyemedi. Ayni zamanda bu sekilde gitmeye kalkarsam araç gaz yemiyor bi hizlanip bi yavasliyordu sadece motor isinana kadar internetten bakarken su wurth enjektor temizleyiciyi denemeye karar verdim çeyrek depo benzine yaklasik 200 ml bosalttim sonuç mukemmel hiçbir sikinti yok 300ml lik benzinli araç icin olanini 35 tl ye aldim ustaya bu sekilde sorunlari olanlar ustaya gitmedn once kesinlikle denesin ses yapan v kayisi uzerine de biraz pudra doktum arabada ses seda kalmadi çalisiyo mu çalismiyor mu belli degil bir kutu wurth 10 ustaya bedelmis

Sorununun çözüldüğü güzel olmuş İnşallah böyle devam eder aracınızda tüp yok zannedersem ama opelin kronik sorunu gibi birşey bu güne kadar tüp takılıpta teklemeyen opel görmedim Türkiyede bütün tanıdığım opel kullananlar tekliyor diye arabalarını sattılar . :(

Bu V kayışı sesi motor teklemesinden çok daha can sıkıcı, teklemede biraz gaza basıyoz geçiyor :D Her gün açıp pudra dökmek de mümkün değil V kayışı sesini çözemedim gitti :D

Sorununun çözüldüğü güzel olmuş İnşallah böyle devam eder aracınızda tüp yok zannedersem ama opelin kronik sorunu gibi birşey bu güne kadar tüp takılıpta teklemeyen opel görmedim Türkiyede bütün tanıdığım opel kullananlar tekliyor diye arabalarını sattılar . :(

İzmir e gelirsen benim imzamdaki aracı sana gösterebilirim.
Zavoli otogaz takılalı 2 yılı geçti ve hiç teklemedi, performans kaybı veya herhangi bir sorun yaşamadım...

İzmir e gelirsen benim imzamdaki aracı sana gösterebilirim.
Zavoli otogaz takılalı 2 yılı geçti ve hiç teklemedi, performans kaybı veya herhangi bir sorun yaşamadım...

Bizim tanıdık birisinde Astra G var arkadaş ne yaptı ne ettiyse arabanın teklemesini düzeltemedi ondan sonrada satmıştı ustalara çok gitti geldi dediği laf '' Opele tüp yaramıyor abi '' bende o yüzden bu tüp işlerine hiç bulaşmadım szin aracınızda Maşallah sorun yokmuş demekki her Opelde br olmuyor

Geri