Tek taraflı kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omurg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Bugün arkamda duran siyah direği görmeyip arka tamponu vurdum. Tampon kırıldı. Kaskom var ama olay yerinde ne fotoğraf ne de tutanak tuttum. Değiştirmede kasko sorun cıkarır mı ? İlla serviste mi yaptırmak gerekir, servis direk tamponu değiştirecektir, sanayide yaptırıp kaskoda karşılatabilir miyim ?

Fotoğraflar aşağıdaki gibi ;

z25njg.jpg

Merhabalar,

Bugün arkamda duran siyah direği görmeyip arka tamponu vurdum. Tampon kırıldı. Kaskom var ama olay yerinde ne fotoğraf ne de tutanak tuttum. Değiştirmede kasko sorun cıkarır mı ? İlla serviste mi yaptırmak gerekir, servis direk tamponu değiştirecektir, sanayide yaptırıp kaskoda karşılatabilir miyim ?

Fotoğraflar aşağıdaki gibi ;

z25njg.jpg

geçmiş olsun. sigortacınızla bir görüşün fakat bildiğim kadarıyla tek taraflı kazalarda trafik polisi çağırıp tutanak tutturmak gerekiyor diye biliyorum....

Kasko varsa gerek yok. Servise birakin degistirin...

Kasko poliçesinde mini onarım hakkın varsa otokingi öneririm, bu tür onarımlarda otoking oldukça başarılıdır. Hasar miktarı ile kaskonun delinmesi durumunda oluşacak fiyat farkını görmeden kaskodan hasar almayın derim, ayrıca kasko aracılığı ile yetkili servislerde yapılan onarımlara abartılı faturalar çıkarılıyor, bu da aracı satmak istediğinizde yapılacak olan hasar sorgulamalarda karşınıza çıkacaktır.

Gecmis olsun.. Bulundugunuz bolgedeki Autoking'de birkac yil oncesinde onarım yapilan araclara bakin begenirseniz yaptirin derim. Nedeni ise eski aracimda tamponda olusan catlak icin Autokinge goturmustuk. Tamponu guzel yapmislardi aradan yaklasık 1.5 yil sonra ayni catlagin boyasi yeniden catlamaya baslamisti. Ama son karar yinede sizin..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 (Hakim Gri- Karbon Siyah)-2014 Opel Corsa D2 Essentia 1.3 CDTI (Hakim Gri)..

park halinde vurmuşlar diye beyan yaz değiştirirler

Geri