tazyikli su boyayı çıkarttı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumela1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sumela1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
  1 aydır kullandığım 2012 astra j mı rottestle yıkarken tazyikli su kapıların altındaki yatay çubuğun üzerindeki boyayı yer yer çıkardı. Bu kadar dandik midir oradaki boya. Olacak iş değil. Düşünüyorum da bir önceki astra g aracımda o kısım plastikti. Bu da plastikti de üzerine yaptıkları boya iyi tutmadığı için mi acaba? Onun için servise gitmeye gerek var mı. Az ço0k tahmin ediyorum adamların ne diyeceğini. Kullanıcı hatası tazyikli suyla yıkamayın zırt bırt.

Ynt: tazyikli su boyayı çıkarttı.

yaptıkları işi ne kadar adi yaptıklarının göstergesi :)

hayda bunudamı duyacaktık  kızgınkırbac

tazyikli sudan hep korkuyorum.gerilerden yıkamakta fayda var aracı

böyle bir şey olmaması lazım,bence kalitesi düşük boya kullanılmıştır.Bende sürekli tazyikli suyla yıkatıyorum.Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

duyduğuma göre yeni araçlarda artık su bazlı boyalar kullanılıyor.. geri dönüşüm için falan.. bende aracın boyasından hiç memnun değilim.. yanından biri geçse çizilecek gibi geliyor... nitekim öylede... ufacık bi dokundurmada boya kalkıyo... otoparktan çıkarken geri yerine 1 e takınca çok hafif bir şekilde dokundum... (zor hissedecek kadar) inip bakmadım bile... ama bakkalda durduğumda, aman Allahım sanki büyük bi kazaya karışmış gibiydim !.. bu nedir yaaa... önceki aracımda siyahtı... ve o duvara daha sert bi şekilde defalarca vurmuştum... nokta iz yok... boyalar çok dandik beyler... 3-5 seneye kadar güneş yanıklı araçlar görürsek şaşırmayalım !...

Geçmiş olsun...
Bende sağ arka kapımda hafif bir göçük için bir kaporta ustasına götürmüştüm aracımı, adam işlemi bitirdikten sonra ben kaç senelik ustayım bu kadar ince boyalı bir araba görmedim demişti.

hocam ben de elden geldiğince kendim yıkamaya çalışıyorum ama elazığda yaklaşık 1 aydır gündüz -3. -2 dolaylarında olması sebebi ile yıkamacıya veriyorum onlarda malum tazyikli su ile yıkıyorlar.. şimdiye kadar herhangi bir sorun yok çok şükür.. bence münferit bazı araçlarda olmuştur. büyük talihsizlik.. ama bence garanti kapsamında değerlendirmek gerekir. aracın kullanma kılavuzunda aynen "Araç yıkama tesislerini kullandığınız zaman yıkama cihazı imalatçısının talimatlarını dikkate alın. Cam sileceği ve arka cam sileceği kapalı olmalıdır. Anteni ve tavan üstü bagaj taşıyıcısını vs. sökün"yazıyor... dolayısıyla bence garanti kapsamında değerlendirilmesi gerekiyor. yani sürekli el ile süngerle yıkanmalı falan gibi bir ibare bulunmyor.

Aracı kendim yıkayamıyorum böyle bir şansım yok mecbur tazyıklı suyla yıkatıyorum bu durumda tazyıklı su yerıne benzinliklerdeki yıkama makınalarını mı tercıh etsek?

110-120 bar dan sonra aman dikkat.Barını geçtim su tabancasını yakın tutmamaya çalışın ne kadar kirli olsa da.

Geri