Tayyipçilere Fikra...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
anrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini yanına
> çağırmış her birine ikişer erdem vermiş...
> İsviçrelilere ;
> Düzenlilik ve Yasalara saygı ...
> İngilizlere ;
> Soğukkanlılık ve asalet ...
> Japonlara ;
> Çalışkanlık ve Sabır ...
> İtalyanlara ;
> Neşe ve Romantizm ....
> Fransızlara ;
> Şarap ve güzel yemekler
> Türklere ;
> Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi ....
> Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş ?
>
> "Bütün uluslara ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane".
> ”Evet ama" demiş Tanrı "sadece ikisini kullanabilecekler"
> - Böylece;
>
>
> * Bir Türk zeki ve Tayyip ci olduğu zaman dürüst olmayacaktır...
> * Bir Türk dürüst ve Tayyip ci olduğu zaman zeki olmayacaktır...
> * Bir Türk hem zeki hem de dürüst olduğu zaman Tayyip'ci olmayacaktır...

büyük adamsın çok sağol çok güzel her kelimesine katılıyorum

güzel fıkra ama dikkat et bu fıkra olay yaratır

:confused: Bu,her ne kadar bir fıkra olsada aklıma şu düşüncelerin gelmesine engel olamadım: Siz necisiniz acaba, bu fıkra espiri sınırını aşmış hakaret boyutuna varmış. Tayyip Erdoğan'ı geçtim de onu sevenleri böyle niteleyemezsiniz.

O zaman gelin herkes karşısında olduğu siyasi parti ya da parti lideri aleyhine ya da onları ti'ye alan fıkralar ve makaleler yayınlasın.

Aklını başına topla güzel kardeşim. Burası Opelim.net. Herhangi bir siyasi partinin web sitesi değil.Burda her görüşten arkadaş var. Bu fikraları arkadaşlarınla otur anlat beraber gülüp eğlenin.

Bencede biraz haddini asan bir fikra olmus. Erdogan'i secen milyonlarca insana resmen hakaret olmus. Artniyetli olunmadigina eminim ama genede biraz kirici...

:confused: Bu,her ne kadar bir fıkra olsada aklıma şu düşüncelerin gelmesine engel olamadım: Siz necisiniz acaba, bu fıkra espiri sınırını aşmış hakaret boyutuna varmış. Tayyip Erdoğan'ı geçtim de onu sevenleri böyle niteleyemezsiniz.

:good:

Memleketimizin geldiği bu acı durumun örneklerinden biridir bu..Bizden değilsen aptalsındır,geri zekalısındır mantığının simgesidir..Büyük bir çoğunluğun kafasına mıhlanan ''benimle aynı fikirde değilsen cahilsin,yobazsın,yaşama hakkın yok'' çivisinin yarasıdır...Türk milletinin o kendine özgü birlik beraberlik olgusunun bitirildiği andır...

Tebrikler...

Bu fıkra, kendisi gibi düşünmeyen insanları "bidon kafalı" veya "göbeğini kaşıyan adam" olarak gören sözde Türk aydınlarının düşüncelerinin biraz mizah katılarak sulandırılmış halidir.

katılıyorum.Herkes düşüncesinde özgürdür.Bu fıkra olay çıkarmadan kaldırılmalı bence.

bencede çok saçma. ozaman geri kalanlarda hem dürüst değil hemde zeki değil. çünkü körü körüne hala diğer liderlerden medet umuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri