Tavsiyeye ihtiyacım var yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boybeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boybeyi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merabalar 2.el galeriden 2005 model opel astra satın aldım full triptonik vites aldıkdan 15 gün sonra vites deyişimlerinde ses çıkarıyordu geri vitesinde aşırı bi ses var bunu araşdırdımda otomatik şanzımancılar pek iyi şeyler söylemedi opelin otomatik viteslerile alakalı robatdan falan bahsetdiler debriyaja falan o basıyomuşun pek iyi deyil işde o robot falan filan arabayı galeriye geri verdim galericim arabayı yapdırdıgını sorunun baskı balatasının bitiminden oldugunu söyledi ve sorunun kalmadını istersem arabayı geri vericeğini söyledi Sizce geri almalımıyım araçı çok severek almışdım sizler opel kullanıcıları olarak ne tavsiye edersiniz.?

Kendinizi burada tanıtmanız gerekiyor..

yok bence alma agrisiz basini agritma..hadi tam olmadiysa vah tüh dersin is isten gecmis olur..

her ne kadar severek aldıysanda bu olaydan sonra o araba içine sinicekse al... ben olsaydım heralde almazdım...

Merhaba arkadaşım ;
Teknik konu olduğu için yorumda bulunamayacağım ama insanların içini bildiğim için geri almayı düşünüyorsan birkere daha düşün . Adama demezlermi balatayı daha önce niye değiştirmedin. O galerici arkadaşlar işin piridir. Arabanın her yerini çok iyi bilirler kendileri kolay tongaya düşmezler.

Saygılarımla

opelın trıptonıc sanzumanı kesınlıkle arıza cıkartıyor ...

Ya keşke galericiye götürmeden iyi bir servise götürseydin. Problemin ne olduğunu öğrenirdin. Şu dönemde galericilere pek güven olmuyor. Gerçi genellememek lazım fakat malesef bu böyle. Adamlar bir iki ay idare etsin şeklinde yaptrıyorlar arabaları sonrası allah kerim. Bence de hazır arabayı geri vermişken bir daha almayın. Şu dönemde arabadan bol birşey yok. Mümkünse sahibinden alın arabayı size en az 1.5 2 bin lira daha ucuza malolur.

Ahmet Altınçubuk

ağrısız başını ağrıtma forever manel

Ben olsam almam otomatik vites sorun açmaya başladıysa ne yaparsan yap bi müddet sonra başını yine ağrıtıo ..

Geri