Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok kırıtık bi sorupolatts link' Alıntı:Arkadaslar aracima navigasyon sistemi taktiracagim 1950 ye cyclone mu yoksa 1500 e 3 g navimaster mi forumdaki bilgileri okudum ama yinede kararsiz kaldim cylclone gibi opel logosu falan varmi
polatts link' Alıntı:Arkadaslar aracima navigasyon sistemi taktiracagim 1950 ye cyclone mu yoksa 1500 e 3 g navimaster mi forumdaki bilgileri okudum ama yinede kararsiz kaldim cylclone gibi opel logosu falan varmi
MeRt link' Alıntı:Cyclone'a verdiğiniz 1950 TL çok yüksek bir meblağ.
İstanbul bayileri bu fiyatın çok daha altında meblağlara Cyclone takıyor.
Müsait olursanız ve cyclone düşünüyorsanız İstanbul Odak'tan Tarık abi ile görüşebilirsiniz.
Forumdan olduğunuzu da belirtirseniz fiyatta kolaylık yapacaklardır.
şimdide gelelim navimaster cihazına...
Benim tercihim navimaster olurdu ve zatende yakın zamanda olacak.
Ben firma ile birebir yazıştım ve tüm opel servislerinde taktırabileceğim, ayrıcada yine aynı serviste teknik destek ve servis olanağı sunabileceklerinin garantisini aldım.
Navimaster'ın genel merkezi İstanbul Kadıköy'de ve kendileri ile görüştüğümde şirket araçlarının Astra J olduğunu ve istediğim zaman ofislerine uğrayıp Navimaster'ı Astra J üzerinde test edebileceğim bilgisini verdiler.
Aracın tüm özelliklerini eskisi gibi kullanması, internet bağlantısı ve 3g ile canlı trafik bilgisi çok güzel özellikler.
Yakın zamanda ofislerine uğrayıp cihazı inceledikten sonra, ben Navimaster taktırmayı düşünüyorum.
045thumbsup 045thumbsupastraowner link' Alıntı:bence gereksiz cyclone sorunsuz çalışacaksa doğru seçenek internete girse nolur araç girmese nolur bide onun aylık 30 40 lira vınn bedeli var zaten telefonlarda var bütün özellikler sadece hava atmak için işe yarar heralde aracın internete girmesi onun dışında hazır bilindik sistemler daha mantıklı bence.