Tavan veya kaput üstü havalandırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba abiler ve arkadaslar:D arabama farklı ne yapabilirim diye düşünürken aklıma kaput üstü yapıştırılsan havalandırmalar geldi. Tavanın on tarafına ortalayip yapsam nasıl bir görüntü elde ederim sizce? Abes mı kaçar

http://www.eliftuning.com/Z-tech-Supper-siyah-kaput-havalandirma-JW-0501-12411_58793.html#0

http://www.cancanoto.com.tr/Boyanabilir-Sportif-Kaput-havalandirma-761708,PR-1468.html

Ynt: Tavan veya kaput üstü havalandırma

bence abes bı gorunum olur ama yınede sız bılırsınız

sevko61 link' Alıntı:
bence abes bı gorunum olur ama yınede sız bılırsınız
Bende kararsız kaldım İnsignia team de bı İnsignia da vardı ona yakışmış ama bizim arabalar da nasıl durur bilemem  :(

Emir01 link' Alıntı:
Bende kararsız kaldım İnsignia team de bı İnsignia da vardı ona yakışmış ama bizim arabalar da nasıl durur bilemem  :(
O Insignia opc5000 o araç yüklü şu an 650hp o önce kaput taki havalandırma gerçek ve mecburen yapılmış turbo büyütüldüğü için ekstra soğumaya ihtiyaç duyuyor.

bu tavandaki lambaların oldugu yerde hava kanalları var fakat fanı sona kadar getirsem de hava akışı yok. Sizlerdede boyle mi?

ecelnico link' Alıntı:
bu tavandaki lambaların oldugu yerde hava kanalları var fakat fanı sona kadar getirsem de hava akışı yok. Sizlerdede boyle mi?

Bildiğim kadarıyla o bölgeler hava kanalı değil.

Cosmo araçlarda o bölgeye bluetooth mikrofonu konumlandırılmış.

ulas79 link' Alıntı:
O Insignia opc5000 o araç yüklü şu an 650hp o önce kaput taki havalandırma gerçek ve mecburen yapılmış turbo büyütüldüğü için ekstra soğumaya ihtiyaç duyuyor.
Söylediğiniz İnsignia yi biliyorum ancak benim bahsettigim araç o değil benim kastettiğim İnsignia nin tavanın da görüntü amaçlı havalandırma var kaputunda degil

MeRt link' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla o bölgeler hava kanalı değil.

Cosmo araçlarda o bölgeye bluetooth mikrofonu konumlandırılmış.
bravoo

Pek guzel duracagini zannetmiorum o yuzden tercih sizin genede...

Bence çok kötü durur.

Tercih sizindir...

Geri