tavan birleşim yerindeki siyah plastik (kapak görevi görüyor tavan kaynaklarına)

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim arabanın ( astra cd )iki kapının arasındaki tavan birleşim yerinde olması gereken siyah plastik ( ön ve arka kapıyı açınca orta direkte tavan birleşim yerinde ) bir şekilde düşmüş bunu nerden bulabilirim. birçok parçacıya sordum yok dyor. umarım tam olarak anlatabilmişimdir parçanın başka bi adı varmı bilmiyorum.

resim koy bence :)

arkadaslar kusura bakmayın araba su an yanımda değil o yüzden bu fotoğrafı veriyorum kapılar açıkken kare içerisinde görülen plastik parca.

Ekli dosyalar

• adsız.webp
    adsız.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 56
camuu6.jpg

BENİM DE İŞARETLİ YERİN SAĞ TARAFINDAKİ ŞERİT KAYIP. ARAMALARIMA RAĞMEN HENÜZ BULAMADIM. ÇOK ÇİRKİN DURUYOR. BULAMAZSAM ORAYA BENZER BİR PARÇA YAPMAYI KAFAYA KOYDUM. ASTRACD 35 VE BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

arkadaşlar yokmu bi fikri olan

izmirli olduğunuza göre 3. sanayiyi bilirsiniz. orda bi kaç tane sadece opel parçaları satan yer var orada bulabilirsiniz. büyük bir ihtimal bulursunuz.
eğer bulamazsanız yine 3. sanayide yerini tam olarak bilmiyorum ama sorarsanız bulursunuz çarpma araçlardan çıkma malzemeciler var oradan da temin edebilirsiniz..

tesekkür ederim arkadasım...

Geri