Tata pick-up kullanan var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oonderk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar
diger bildik markalarla kıyaslanmaz ama
napalım paramız ona yetiyo
tata pick-up nasıldır diye sorcam
cevresinde kullanan var mı
babamın bi çift kabin kamyonet hevesi var
bağ bahçe işlerinde de kullanacak av merakı var cumbur cemaat arkadaslarıyla ava gitcek
malum bildik iyi markalar baya pahalı
ikinci elleri bile tatanın sıfırından pahalı
sıfırı 23 bin ytl
ama max 50 binde olan 2006 modelleri 19bin, 2004-2005 ler 16 bin civarı
fikirleriniz nedir

Selam abicim

Ben TATA markasının yol yardımını veren bir firmada çalışıyorum. Gerçi şu an anlaşmamız bitti ama. Araçlar ucuz fakat yetkili servis konusunda çok dengesizler böyle oluncada yedek parca konusunda sıkıntı yaşanıyor. Yani bir ay yetkili servis bir bakıyosun öbür ay yetkisi alınmış. Türkiyede henüz oturmamış bir marka. Ama yinede siz bilirsiniz

Saygılar

dncera' Alıntı:
Selam abicim

Ben TATA markasının yol yardımını veren bir firmada çalışıyorum. Gerçi şu an anlaşmamız bitti ama. Araçlar ucuz fakat yetkili servis konusunda çok dengesizler böyle oluncada yedek parca konusunda sıkıntı yaşanıyor. Yani bir ay yetkili servis bir bakıyosun öbür ay yetkisi alınmış. Türkiyede henüz oturmamış bir marka. Ama yinede siz bilirsiniz

Saygılar

tsk
servis olayı zamanla oturur belki
sık arıza cıkarıp kafa agrıtmasın da

babamın bi sahini var 92 model daha 60 binde
kücük ilcede oturunca pek dısarıda cıkılmayınca
yani anlayacagınız cok km yapmıycagımız asikar

Peki abicim sen daha ii bilirsin yaşadığın yeri

He bu arada Tata pick up ları telekomun anadoludaki arıza ekipleri kullanıyor. İhaleye açılmıştı bi ara bu olay telekom işini Tata almış hepsinde tat vardı onlardan çok arıza geliyodu ama kimbilir nasıl kullanıyorlar araçları :)

Servis ve parça sıkıntısı çıkartmazsa alınabilicek türde bişey aslında ...

servis parça destek bunlar çok önemli

Mercedes motoru var diye biliyorum..

yürüyen olarak hyundai nin evrim gecirmişi ama parcası hakikaten sorun oluyor (ankara gibi bir yerde bilem) tata alıcagınıza 2. el bir araca alın daha iyi bence piyasayı iyi arastırın ama

Konfor olarak çok kötü, sadece bir kez koltuguna oturdum.Hoş gelmedi.Ayrıca arka taraf makaslı diye biliyorum.düsünmek lazım.Bir de 2. el de çok sorun yasanır

Geri