tasit vergisi acayip bi durum

hiperkrat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tasit vergisini yatirayim dedim internetten kontrol ettim.2009 new astra hatchback olan otomobilim plakayi yazinca new corsa olarak cikti.plaka ruhsat tarihi hersey tamam fakat model boyle.bende yatirmadim.bugun songun.bu sorunu nasil cozebilirim acaba?

Ulusta yegenbey vergi dairesi var 1.kata cıkıcaksınız ordan duzeltiriceksiniz ruhsat yanınızda olsun. Son gün kalabalıkıtır, keşke ilk günden haletseydiniz, kolay gelsin...

peki bu isi baska bir vergi dairesindende halledebilirmiyim?gorev icabi ankara disindayim.

Okadarını bilmiyorum :(

tasit vergisini yatirayim dedim internetten kontrol ettim.2009 new astra hatchback olan otomobilim plakayi yazinca new corsa olarak cikti.plaka ruhsat tarihi hersey tamam fakat model boyle.bende yatirmadim.bugun songun.bu sorunu nasil cozebilirim acaba?

dostum ruhsatını aldığın bayiye götür düzeltsinler benimde şase noyu yanlış yazmışlardı..sigortadan para alacaktım sorun olmuştu..hata onların bırak düzeltsinler sen uğraşma hiç

ben ve bayi baska illerdeyiz malesef oyuzden ben baska vergi dairesinden halledebilirmiyim

ozaman bulunduğun şehirde bi vergi dairesine sor

bence halledersin sonuçta hepsi aynı sistemi kullanıyorlar
gidip kendin öğrenmen daha mantıklı

peki bu isi baska bir vergi dairesindende halledebilirmiyim?gorev icabi ankara disindayim.

vergi dairesi değilde aracının plakasından bağlı olduğu trafik şubesini bulacaksın oradan düzeltecekler..istersen hiç uğraşma bir trafik müşavirliğine yaptır

yaa bizimde son gün+ babam yok araba babamın ustune benım yatırmam gerekiyor.çogu bankalar alıyormus diye duydum.yaşımda 18 altı oldugundan kabul ederlermı??? çok acele lazım yarım saat içinde bilenler yazsın..

Geri