Tarih,saat,sıcaklık ve radyo göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SATTUF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SATTUF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar

Bu gün arabamı çalıştırırken bilgi ekranı (tarih,saat,sıcaklık ve radyo göstergesi) çalışmıyordu :( acaba nedeni nedir.?
yardımlarınızı bekliyorum.

sıcaklarda iletkenler özellğini kaybediyr olabilir benimkide sıcagı görünce yazılar siliniyor

Sigortası da atmış olabilir. Yağ, benzin, motor elektroniği vs. uyarı ışıkları da aynı sigortaya bağlı sanırım(tabi 98 vectra b için söylüyorum, aynı olabilir) Bu lambalar da yanmıyorsa aynı zamanda (veya başka çalışmayan bir elektirik aksamı) sigorta da atmış olabilir.

Aynı anda birbirinden bağımsız duran birçok elektirik aksamında sorun varsa akla sigorta geliyor.

Umarım bozulmamıştır da böyle basit bir sorundur.

Sigortası da atmış olabilir. Yağ, benzin, motor elektroniği vs. uyarı ışıkları da aynı sigortaya bağlı sanırım(tabi 98 vectra b için söylüyorum, aynı olabilir) Bu lambalar da yanmıyorsa aynı zamanda (veya başka çalışmayan bir elektirik aksamı) sigorta da atmış olabilir.

Aynı anda birbirinden bağımsız duran birçok elektirik aksamında sorun varsa akla sigorta geliyor.

Umarım bozulmamıştır da böyle basit bir sorundur.

paneldeki göstergeler hepsi lambalar yanıyor sadece bilgi ekranı sönük bunun sigortası var mı

paneldeki göstergeler hepsi lambalar yanıyor sadece bilgi ekranı sönük bunun sigortası var mı

Benim vectra'da paneldeki lambalarla yol bilgisayarının sigortası aynı. Bir defasında sigorta atmış, kontağı açtım yol bilgisayarı çalışmadı. YOl bilgisayarının bozulduğunu sandım. Neyse ki sigorta imiş.

Sizin aracı bilemeyeceğim ama bir tahmindi benimki.

Aynı sigortaya bağlı ise panel ve yol bilgisayarı ve panel çalışıyorsa sigorta değil malesef.

Geri