Tamirciler Buraya

ismail_budak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ustalar Buraya

Arkadaşlar Bu Konuyu Açmamimin Nedeni Düşündükte Aramizda çok Sayida Tamirci Arkadaşlar Var Burdan Fikir Aliyoruz Derdimizi Paylaşiyoruz...düşündümki Arabamizi Götürüyoruz Hiç Tanimadigimiz Yerlere Yaptiriyoruz Yada Yaptirmaya çalişiyoruz...yani Diyorumki Tamirci Olan Arkadaşlar Buraya Kendini Eklerse.bizde Yakinlik Durumuna Göre Onlarla Iletişime Geçsek Arabalarimizi Onlara Emanet Etsek Olmazmi...hem Tanişma Amaçli Hemde Işimizin Görülmesi Bakimindan Faydali Olacagini Umuyorum Saygilar....

güzel bi düşünce

çok güsel düşünmüşsünüz benim ankarada özel servisim var ve formadaki arkadaşlara yardımcı olmaktan mutluluk ve şerf duyarım yeşilçam sanayi sit. c blok no 51 şaşmaz/ankara oz-kalotomotiv@hotmail.com
ÖZ-KAL OPEL

walla bende servisim aydın ve civarı illere yardımcı olurum diğer arkadaşlarada bilgilerimi yazarımm.

a

evet güzel düşünmüşsün. bende kırıkkalede servisim ve bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım

bende elimden geldıgı kadar yardım etmeye calısıyorum nevşehir ideal oto musa yıldız

BENDE OPEL ERPAŞ çalışıyorum.hertürlü paylaşıma ve yardımlaşmaya acığım

tamirhanem yok ama izmirde 100 tane tamirhane bilgisine sahibiz bekleriz

tansugurler' Alıntı:
walla bende servisim aydın ve civarı illere yardımcı olurum diğer arkadaşlarada bilgilerimi yazarımm.
bende kardeşi ve ortağıyımm :) mekanik elektirik kılima sistemleri

güzel düşünmüşsünüz izmit sefa sirmen sanayi sitesi KİT CAR SERVİCE

cok haklısın arkadaşım. bende ankara şaşmaz oto sanayi sitesin de Şahin Opel sahibiyim. Yardım etmeye hazırım...

Geri