tam vites değişirken tekleme

ariletisim

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar tekrar merhaba aracın ust kapaktan yag atıyordu conta degıstırdım.bujıler yad dolmustu dısı tabı orayada sızmıs yaglar soktum hepsını temızledım yagıda bujıyıde .bujıler cıft tırnak lpg de var aracta tam devırıne getırıp yada az daha devırsız basarsan tekleme mevcut yada vıtes degısımınde sankı devırsız vıtese atmıs gıbı oluyor ne dersınız bu duruma

arkadaslar tekrar merhaba aracın ust kapaktan yag atıyordu conta degıstırdım.bujıler yad dolmustu dısı tabı orayada sızmıs yaglar soktum hepsını temızledım yagıda bujıyıde .bujıler cıft tırnak lpg de var aracta tam devırıne getırıp yada az daha devırsız basarsan tekleme mevcut yada vıtes degısımınde sankı devırsız vıtese atmıs gıbı oluyor ne dersınız bu duruma
lpg ayarın bozulmuştur tekleme ondandır yada gaz kelebeğinden . üst kapak contasının orjinalini al yan sanayisi 1 haftaya çıkmıyor geri yağ kaçırıyor diye uyarmıştım seni. umarım orjinal conta taktırmışsındır.

yaptım arkadaslar buji kablosunun bırınde omaj dusuklugu vardım sanırım olcum duzeldı bayadır varmıstı bu sanırımkı bugun anladım

Geri