Sürat yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pamu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pamu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Meraba arkadaşlar avatarım kullandığım aracım 2001 astra g edition z motor geçen bir yoklayım dedim 175 i geçmedi otomatik şanzumanların manuellere oranla biraz düşük sürat yapması muhtemel de bu bana fazla düşük geldi ki bi önceki arabam megane 1 1,6 alize motorlu olandı 200 ü zorluyordu lpg ile astra lar sürate uygun bildiğim kadarıyla ama anlamadım durumu 175 e kadar performans çok iyi, gayet iyi çekiyor ama 175 te kalıyor ne dersiniz bu duruma?
Bir de yol bilgisayarı bu araba da yok bununda anlamadım silecekte tuş falan yok (arabam öyleki fabrikasyon deri döşeme dörtlü changer parkpilot hepsi var yol bilgisayarı yok)
son olarak bu arabaya hız sabitleyici takılır mı? taktıran var mı? forumda ilgili konu var ama net bir yanıt bulamadım açıkçası.

z motor olduğu için hız sabitleyici takılıyor.Ancak yol bilgisayarı hakkında birşey söyleyemeyeceğim.

egrkı yol bayır yukarıysa gecmemesı normal sanzuman yorgunsa gecmemsı gene normal. ben duzlukte 190 ı rahat bastım ama hız iyi birsey olmadıgı ıcın kafana bıle takma

egrkı yol bayır yukarıysa gecmemesı normal sanzuman yorgunsa gecmemsı gene normal. ben duzlukte 190 ı rahat bastım ama hız iyi birsey olmadıgı ıcın kafana bıle takma

aynen :good:
ayrıca debriyaj balatasının durumu lastiklerinin hız değeri ve durumu birçok etken var

ayrıca hız sabitliyici ile ilgili bu başlıktan bilgi alabilirsin
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=4062&highlight=cruise+control

aman arkadaşlar hızın sonu iyi değil.

Aracın bakımlıysa az. 240.000 km de otomatik 1991 model 2000 cc vetra ile 180 km yi deneme amaclı olarak çok rahat bir şekilde yapıyorum. Biraz zorlasam 200 ü rahat yapacak gibi. Ama yaş artık 50 maça sıkıyor.

Geri