sunrof hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esesli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esesli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabama sunrof taktırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?Fiatı ne olur? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

nereye sorduysam - opel yetkili servis dahil- taktırma orjinali gibi olmaz verdiğin paraya değmez dediler

Doğru şekliyle "sunroof" olarak sitede aratırsan daha önce konuyla ilgili açılmış çok sayıda başlıkta bulunan bilgilerden faydalanabilirsin.

İyi forumlar,

bencede orjinali gibi olmaz sonra başını ağrıtmasın yaptırmak istersen şık olur ama genede sen bilirsin...

istanbulda var sonrof center maslakta garantili

arkadaşlar arabama sunrof taktırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?Fiatı ne olur? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

.......

Son düzenleme:
selam sonradan takılan sanruflar kesinlikle sorun çıkartıyor ben bir arkadasım fiat bravaya taktırdı ılkzamanlar çok iyiydi sınra yagmurlu havalarda elimizde tasla dolaşıyorduk ayrıca zamanla tavan kesildigi için ses yapıyor sanrufa hiç heveslenme

bence arabayı değiştir sunrooflu modelini al

bence arabayı değiştir sunrooflu modelini al

eğer sunroof istiyorsan arabayı değiştir. hem sunroof bence gündüz sıcak havalarda kullanılmıyor (en azından ben kullanmıyorum) çünkü adeta pişiyor insan.sadece geceleri kullanıyorum onun içinde değermi bilmiyorum. sonuçta orjinalliği bozuluyor.satarkende sorun yaratabilir...

Geri