Subap arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caglar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caglar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize merhaba.Bayramınız mübarek olsun.Arabamda uzunca bir süredir rolantide dalgalanma ve sarsıntılı çalışma vardı.Uzun araştırmalar sonunda subaplardan bazılarında kaçırma ve eğilme olabileceği söylendi.Öğrenmek istediğim şu:
Bu arıza acil mi?
Yolda bırakabilir mi?
Nerelere zarar verir?
Ustalarımızdan ve sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

Bilgisi olan yok mu?

Arkadaşlar hepinize merhaba.Bayramınız mübarek olsun.Arabamda uzunca bir süredir rolantide dalgalanma ve sarsıntılı çalışma vardı.Uzun araştırmalar sonunda subaplardan bazılarında kaçırma ve eğilme olabileceği söylendi.Öğrenmek istediğim şu:
Bu arıza acil mi?
Yolda bırakabilir mi?
Nerelere zarar verir?
Ustalarımızdan ve sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

Ustana güveniyormusun rölantideki dalgalanmanın subaplarla ne alakası var anlamadım. Rölanti sensörünü temizletmeyi dene tam emin olmadan subaplarla oynatma derim.

Tech 2 ye bağladı.Silindirlerden birinde arıza gösteriyor dedi.Rolanti dalgalanmasından ziyade motor sarsıntısı için söylemişti bunu.

Tech 2 ye bağladı.Silindirlerden birinde arıza gösteriyor dedi.Rolanti dalgalanmasından ziyade motor sarsıntısı için söylemişti bunu.

Tech 2 Bağlandıysa makine sorunun kaynağını gösterir. Ohalde gereken neyse onu yaptırmalısınız. kolay gelsin. :)

Teşekkür ederim yardımlarınız için.Son olarak şunu sorsam:
Acil yaptırmalımıyım,yolda bırakablir mi, yoksa birkaç ay idare edebilir mi acaba?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.Son olarak şunu sorsam:
Acil yaptırmalımıyım,yolda bırakablir mi, yoksa birkaç ay idare edebilir mi acaba?

Sorunun büyüğü küçüğü olmaz ne kadar erken yaptırırsanız arabanız içinde sizin içinde iyi olur hem kafanız rahat eder.

komperösörleri ölctür silindirlerin, 9 barin altinda cikan varsa kapak acilicak demektir. ama kesinlikle önce kompresör ölctür.

Arkadaşlar ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Geri