Stop etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamsi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mehaba aradaşlar, şu sıra bir sorunum var
opel astra otomatik vites, bakımları yeni yaptırdım. Şimdi sorunum şu
Yolda giderken araç birden stop ediyor. bazen 10-15 kere deneyince çalışıyor bazen 1 kerede çalışıyor. benzin var arabada başka benzinde aldım. ama mantık erdiremedim neden olur diye

Mehaba aradaşlar, şu sıra bir sorunum var
opel astra otomatik vites, bakımları yeni yaptırdım. Şimdi sorunum şu
Yolda giderken araç birden stop ediyor. bazen 10-15 kere deneyince çalışıyor bazen 1 kerede çalışıyor. benzin var arabada başka benzinde aldım. ama mantık erdiremedim neden olur diye

vallaha arkadaşım aynı sorunla uğraşıyoruz.yalnız konuyu biraz daha aç.stop öncesi silkeleme sallama yapıyormu araç.

vallaha arkadaşım aynı sorunla uğraşıyoruz.yalnız konuyu biraz daha aç.stop öncesi silkeleme sallama yapıyormu araç.

Hocam sallama filan yapmıyo normal giderken pat diye stop ediyor sonra hemen çalışmıyor ( bazen hemen çalışabiliyor) . veya park ettim 1-2 saat sonra kontagı açıyorum çalışmıyor 5-10 kere sonra çalışıyor

benzin pompasi mi acaba. pompada sorun olunca bi kaç kerede çalisiyodu araba.. anca doluyo benzin.. ama daha tecrübeli arkadaslari dinlemek lazım..

benzin pompası da aklıma geliyor. ilkdefa o marka benzin aldım 1 gun sonra başladı belki tesadüf bilemiyorum

Aynı sorunla uğraşıyorum.Bursada gitmedğim yer yok.Yediğim kazığın haddi hesabı kalmadı. 80-90 ile giderken bi bakıyorum stp etmiş.Geçen E5 de sol şeritte giderken stop etti trafiği alt üst ettim..Benzin pompasına baktırdım,hortum kopmuş dediler düzeltiller sözde ama hala aynı durumdayım.Bundan önce honda civiciğim vardı yıllarca bindim sadece yağ değişimleri dışında hiçbişey yaptrımamştım.Lanet olsun astraya helede otomatiğine :(

Rolelerde kontakt veya kesiklik yapabilir,birde isi sensorundan olabilir, elektrikciye bir göster,sase de problem olabilir pas vs....
birde roland ayarlayicisi olabilir sökülüp temizlenmesi lazim...

servise gittim cihaz baglandı orada benzin pompasında dusuk voltaj gibi brşey yazıyordu fakat usta kullandığım benzinden kaynaklanabileceğini soyledi. benzini bitirip yeni benzin denicem ama eve gelene kadar 5 kere daha stop etti once arabanın devri dusuyor 15-20 mt sonra stop ediyor.

Arkadaşlar sorunu hallettik. Sorun beyindeymiş . beyini bostancı sanayide 250 tl ye tamir ettirdim. sorun halloldu

hadi hayirli olsun.. bir sonuca dha ulaşildi..

Geri