STABİL TRAK arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan makif60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

makif60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar virajlara hafif sert girdiğimde stabil trak arıza uyarısı veriyor.kontak aç-kapa yaptığımda gidiyor.motorda bi sıkıntı görünmüyor.esp veya abs ile ilgili bi sorun mu var sizce

Ynt: STABİL TRAK arızası

makif60 link' Alıntı:
arkadaşlar virajlara hafif sert girdiğimde stabil trak arıza uyarısı veriyor.kontak aç-kapa yaptığımda gidiyor.motorda bi sıkıntı görünmüyor.esp veya abs ile ilgili bi sorun mu var sizce

Yavaş girin sizde virajlara :)

Şaka bir yana çok önemli bir arıza olsa uyarı sönmez. Büyük ihtimalle ya akü sorunu çıkacaktır ya da sigorta kutusunda bir sorun çıkacaktır Mücahit arkadaşımızın başına buna benzer bir durum gelmişti. Esp abs de kalıcı sorun olsa uyarı sönmez diye düşünüyorum..

Stabil trak arızası derken?  Mutlaka kitapcikta bir açıklaması vardır.  Bakmak lazım en az iki örnek göstermek lazım bravoo

bişey bulamadım

Araç çekişten düştüğü zaman genelde bu arızayı verir.

arkadaşlar arabyı özel servise götürdüm ve sorunu ateşleme bobininde gördüler.orjinali 700tl mecbur 300tlye delphi sipariş ettik.yarın takılacak bakalım düzelecek mi.araba herzaman olmasa bazen tekleme yapıyor ve stabil trak arızası veriyordu.bakalım ne olacak

Geri